[ risp73 @ 16.12.2011. 08:43 ] @
U Power Options je ovako podešeno [att_img] ali se računar, kada se baterija isprazni, ugasi bez ikakvog upozorenja. Zna li neko šta mu je? grrr |
[ risp73 @ 16.12.2011. 08:43 ] @
[ Binary Mind @ 18.12.2011. 17:16 ] @
Koliko drzi baterija kad nije prazna?
[ risp73 @ 18.12.2011. 20:21 ] @
Ne vjerujem da problem prouzrokuje baterija, praktično je nova.
Najčudnije mi je što se nekoliko puta dogodilo da se, neposredno prije gašenja, u donjem desnom uglu ekrana pojavi prozorčić sa upozorenjem, ali toliko kratko prije gašenja da skoro i ne mogu da pročitam šta u njemu piše. [ Binary Mind @ 19.12.2011. 13:09 ] @
Laptop je prilicno star. Da li si uzeo novu bateriju i kad? Ako je baterija stara koliko i laptop ne moze nikako biti prakticno nova cak i ako je nekoriscena.
[ risp73 @ 19.12.2011. 17:29 ] @
Računar je star dvije godine ali si, kad je baterija u pitanju, nažalost
u pravu. Bio sam uvjeren da je u mnogo boljem stanju ali sam poslije tvoje poruke provjerio: izdržala je svega 26 minuta. Tačnije, nakon 26 minuta joj je kapacitet opao sa 100% na 10% i tada je računar, umjesto da samo upozori kao što je podešeno, otišao u Standby. E sad uredu, baterija jeste stara, ali zašto je računar pobrkao akcije koje treba da preduzme kod Low battery i Critical battery? I otkud da se ovo tek sad pojavi, ranije se gasio, doduše ne znam da li na Low ili Critical. Kada bi se ugasio nisam mogao da vidim, a kad bi ga ponovo upalio nisam obraćao pažnju da li je baterija zadržala onih 10%. [att_img] Naknadno sam promijenio da kod Criticall battery ide u Standby a ne u Hibernate kao što je ranije bilo i kako se vidi na slici. [ Binary Mind @ 19.12.2011. 18:09 ] @
Heh. Mislio sam da je malo stariji model u pitanju pogotovu kad sam video klasicni Windows look na screen shotovima. Bateriju treba zameniti i sve ce se resiti samo od sebe.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|