[ Brodoplovac @ 16.12.2011. 13:31 ] @
Nazvao sam folder: "C> pre windows 7 kopija" Sada kada pokušavam da ga otvorim javlja mi: "The filename, directory name, volume label syntax is incorrect." Pokušao sam da ga preimenujem. Pokušao da preimenujem sa "file unlockerom", čak i posle restarta neće da preimenuje fajl. Inače u Windows XP-u imamo instaliran "folder size" dodatak, ali windows ne prikazuje veličinu ovog pogrešno imenovanog folder. Takođe u folder propertis ne vidim veličinu ovog foldera. Veličina popunjenosti particije, na kojoj je folder, je uvećana i ona jedina pokazuje da je sadržaj foldera još uvek tu. Trenutno tražim neke file managere koji bi mogli da otvore ovaj folder. Šta još mogu da uradim? Evo ovde lepo piše da znak ">" ne sme biti deo naziva foldera. Moram da preimenujem folder, ali ne znam kako. http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc956689.aspx Probao sam par file managera, ali oni ne mogu ništa. Probao sam "file renamer" aplikacije, ali ni one ne mogu da promene ime foldera. Zaboravih da naglasim, probao sam pomoću "searcha" da pronađem neke od fajlova (Windows search i Agent ransac program) ali oni ne mogu da ih pronađu. Sledeće što ću probati su neki od "data recovery" programa. [Ovu poruku je menjao Brodoplovac dana 16.12.2011. u 15:08 GMT+1] |