[ orion310591 @ 16.12.2011. 19:54 ] @
Imam problem s ovim Proizvođač : MS Industrial Model : ML-T208 vidim da u pretrazi ima jedna tema za njih, nesto za pucketanje i kondenzatore al nije mi to problem. Zvucnici su kupljeni s prvim racunarom. Pre 8 godina. Sada su zvucnici vec 1 godinu, na mom novom racunaru. Znaci 7 godina jedan komp, pa godinu dana na novom. Sve radi odlicno. Do juce. Na novom kompu dok su zvucnici, ne smem da ih pojacam na vise od 1/4 na potenciometru. Ako krenem da pojacavam vise od toga, znaci milimetri su upitanju, krece da se cuje jak prodoran zvuk s zvucnika, kao da je frekvencija previsoka, tu se gubi muzika i samo pisti, mnogo jako, to je u slucaju da je bass smanjen skroz, ako je bass pojacan do kraja, pocne da bruji mnogo jako zvucnik. Problem je isti i ako izvucem ova dva mala zvucnika i koristim samo glavni veliki. E sad, ako se svi zvucnici postave na stari komp, oni rade skroz ok. Sta da radim? Nemam neke druge nove zvucnike pa da probam na ovaj novi komp... mogu da nabavim od nekog da probam al da cujem sta vi mislite? Nov komp ima Device Audio : Foxconn International 5 Series/3400 Series Chipset Family High Definition Audio Device Audio : Hightech Information System Redwood HDMI Audio [Radeon HD 5600 Series] Stari komp ima Device Audio : GigaByte Technology VT8233/A AC'97 Enhanced Audio Controller Device Audio : ASUSTeK Computer RV620 Audio device [Radeon HD 34xx Series] to pokazuje pc wizard... PS. Nadam se da sam pogodio mesto za temu. Ako nisam molim moderatora da je premesti, hvala. |