Narode ja se EXTREMNO izvinjavam sto nisam ranije odgovorio ali ovaj problem je za sobom povukao jos brdo drugih, i tako dalje.
Problem je resen posle svega nekoliko dana. Ja sam ocekivao da cu biti primoran da platim i da radnika poste bacim sa obliznje litice

.
Svi u posti su gledali i vrteli glavom "Nemozemo da vam pomognemo" napokon je upravnica poste trazila da se napise MOLBA! Jos cu da molim za tudju gresku nacinjenu prema meni! Napisao sam Zahtev za resavanje reklamacije na svega cetiri strane gde sam u poduzim crtama objasnio tok obaveza i novca i na kraju kako i zasto je doslo do pebala.
Kompletan zahtev sam propratio kratkim i jasnim definicijama svih strucnih izraza kao sto su Domen, Hosting, Redemption...

Krivo mi je bilo sto nisam bio na licu mesta da im vidim face dok su citali

Inace pomenuti radnik cesto pravi ovakve i slicne greske ali jos uvek nije dobio otkaz jer mu otac takodje radi u posti, da neduzim...
Lik je cak imao drskosti da se buni i raspravlja sto mora da plati, kad bolje razmislim i ja bih pop****o da izbijem sebi 120e iz dzepa
Sve u svemu sve se vratilo u normalu a ja sam bogatiji za jedno iskustvo sa postom, tako da sad u postu ulazim sa Lupom, Kamerom i stolicom, za slucaj da treba da potpisem neki ugovor sa sobom nosim i vrecu za spavanje
Hvala svima