[ brundalo @ 02.01.2012. 14:42 ] @
Pozdrav svima u pitanju je sledeći kompjuter. Asus p4pe-x/te intel celeron asus 9550 ge/td 128 mb agp memorija ddr1 512+256+256 mb - ukupno 1 gb hdd maxtor 80 gb ata dvd rw Kad sam ga dobio, jako je nestabilno radio, restartovao se. Testirao sam sve komponente, procesor, plocu, memriju, hdd , grafičku i nigde nije bilo problema. probao sam da instaliram win xp sp2, ali se zamrzavao, restartovao pri instalaciji. izvadio sam bateriju na ploči , izmerio je i imala je napon 0.38v. stavio sam drugu . nije baš nova, ona ima 3v i uključio komp. nema slike na monitoru. na ploči sam ostavio samo grafičku i jedan modul i tada mogu da udjem u bios. sa bilo kojom još komponenton nemam slike na monitoru, crno... probao bih da fleshujem bios. na ploči je trenutno award vrzija 1003. nasao sam na asusovom sajtu bios verziju 1008, koju kad skinem i odzipujem , dobijem p4pxte08.awd takodje sam skinuo veriju 1009, koja odzipovana izgleda ovako P4PE-XTE-ASUS-1009.004 sve sam probao , zamenio kablove, zamenio slotove za cd i hdd,nista mi ne daje sliku na monitoru, mislim da mi je flesovanje jedina jos opcija. da li moze neko da mi kaze sta da uradim sa ovim fajlovima, zbubjuje me .AWD i ovaj drugi fajl bez extenzija. da li neko moze da mi objasni kako da napravim cd ili flopi od ovih fajlova. hvala |