[ milicabeograd @ 04.01.2012. 18:43 ] @
Ljudi, pre neki dan sam mogla da se nakacim na bezicni internet, a od danas ne mogu. Nista nisam cackala u telefonu, niti brisala. Imam bez.int. u stanu i pokusala sam da vidim kako to funkcionise preko telefona, nece nista. Ko ima ideju neka mi pomogne. Znacil bi mi kada nisam kod kuce da mogu da se nakacim na net. Negde na forumima pisalo je da idem na con.pane- conekt- coinection manager-active data con. ja udjem tamo i nema nista pise no active conections.
[ calexx @ 04.01.2012. 21:19 ] @
Moraš da napišeš malo više detalja da ne bismo nagađali. Kakav wireless imaš u stanu, da li je tu sve namešteno, da li je u telefonu sve podešeno? Koji telefon i šta si podešavala u njemu?
[ milicabeograd @ 04.01.2012. 21:49 ] @
Uđite u glavni Meni (Menu) – Kontrolna tabla (Control panel) – Podešavanja (Settings) – Veza (Connection) – Odredišta (Destinations) – Internet (Internet) – markirajte Vašu WI-FI mrežu (nemojte otvarati samo markirajte) – Opcije (Options) – Organizuj (Organise)– Promeni prioritet (Change priority) – Izaberi( kada ste već odabrali prioritet pomoću osnovnog tastera popnite se na prvoj poziciji gde se nalazi prioritet jedan) – Nakon toga potvrdite (OK).
Nakon toga uradite sledeće: Meni (Menu)– Kontrolna tabla (Control panel) – Podešavanja (Settings) – Veza (Connections) – Bežični LAN (Wiraless LAN)– Prikaži dostupni WLAN (Show WLAN availability)– Odaberite Da. I ovo sam dobila od nokia centra i nista ne moze.
Ukljucen mi je bez. internet u stanu. tako da znam svoju sifru. telefon lepo pronadje naziv pod kojim se vodim, udjem unutra i ukucam sifru i izadje ona na ekranu.Nisam menjala nikakve parametre. Ovo sam nasla u telefonu Data bearer : WirelessLAN WLAN network name : Milica7 Networc status : Public WLAN networ mode : Infrastructure WLAN security mode : WEB i ovo stoji RUN AUTOMATICALLY. malo je konfuzno kao i ja u vezi sa mojom novom nokia e5. spansko selo za moj mozak.
[ milicabeograd @ 04.01.2012. 21:50 ] @
Meni nije bitno kakav imam bez.int. u stanu. Meni je bitno da mogu bilo gde da se nakacim na net, naravno gde bez. int. nije zakljucan.