[ nemkezemun @ 05.01.2012. 19:14 ] @
E ovako nov sam, pozdrav svima na forumu. E sada mene interesuju kavurma cvarci gde imaju da se kupe? :D haha salim se. Ovako napravio sam zvucne kutije napamet, radio sam po jednoj kutiji sto sam imao bas, po toj velicini kutije.
E sada ugradio sam bas i visokotonac.
- Bass KINYO 20w [4oma]
- Bass SD 15w [4oma]
:
- Visokotonac Nzm ime 3w [4oma]

E sada meni trebaju skretnice, ja nemam blage veze kako se to pravi, ja ovo sve prvi put u zivotu radim ,sve sam listao neke seme i to, nista meni nije jasno gde se to pravi sa cime.
Dal moze neko da mi izracuna ovo i da mi kaze sta sve od materijala da kupim da bi napravio. znam da cete da pomislite "boli me ku*** da mu ja racunam" al molim vas pomozite mi posto mi zvucnici stoje dzabe u hodniku.
Ja sam palio zvucnike spojio sa jednim kablom sve zvucnike, iz basa izlazi zvuk nigde ne drma bass i to :) ae hvala vam u napred puno!!! :***
[ zeoN_Rider @ 05.01.2012. 19:17 ] @
Nije problem napraviti, problem je izračunati vrednosti elemenata, parametre za računanje nisi dao.
[ nemkezemun @ 05.01.2012. 19:23 ] @
A kako to da znam? :/ gde da nadjem te parametre? Slobodno recite da sam glup :D ovo prvi put radim sa tim.
[ zeoN_Rider @ 05.01.2012. 20:01 ] @
Citat:
nemkezemungde da nadjem te parametre?

Nigde!

A to da si glup ne želim da napišem jer mogu da me kazne.
[ nikolaica @ 05.01.2012. 20:04 ] @
Idi na adresu "Dimitrija Tucovića 29" i trazi HV623.Komad je 750din i za te pare ce koliko toliko raditi ono sto treba da radi .
[ nemkezemun @ 05.01.2012. 21:35 ] @
Kako nigde?