[ okraz @ 06.01.2012. 21:03 ] @
Nedavno sam dobio racunar Fujitsu Siemens sa instaliranim Xp i jos nekoliko programa.poslije nekoliko dana izgubio mi se Recikli bin i ikone od programa pa sam trazeci po Googlu ulazio u regedit i ms config poslije cega imam ovakvu situacju
— kada podignem sistem na detskopu nemam ni jedne ikone
— ne mogu uci ni start meni ......dobijem poruku nemam dozvolu administratora
—pokusao sam sa F!2.....tako je na ovom komp uci i Safe mod ali nisam uspio
—pokusao sam reinstalirati windows ...dosao sam do CD roma preko F12 ubacio instalacioni CD
ali ponovo dolazi do podizanja sistema u kome nem nicemu pristup!!
—napominjem da sam Boot CD za Xp napravio na drugoj masini prema postovima sa ovog foruma
Nadam se pomoci——Hvala
[ Aleksandar Maletic @ 07.01.2012. 02:14 ] @
Pozdrav.
Da li ste podesili optički uređaj kao primaran prilikom podizanja sistema? Da li je sistem koji ste narezali proveren?
[ Aleksandar Maletic @ 07.01.2012. 15:17 ] @
Ukoliko je optički uređaj selektovan kao primaran prilikom podizanja sistema, onda je problem u disku za instalaciju operativnog sistema.
[ okraz @ 08.01.2012. 18:41 ] @
Pokusao sam sve.....nabavio sam boot CD za XP i nista.....da ga otvorim cekicm!!!!!!!mm
Salim se ali stvano nemam rjesenje!!!! Zar niko do sada nije imao slican problem!
[ zoran_dojkic @ 08.01.2012. 18:53 ] @
Citat:
Aleksandar Maletic: Ukoliko je optički uređaj selektovan kao primaran prilikom podizanja sistema, onda je problem u disku za instalaciju operativnog sistema.

Ne valja ni taj drugi CD. Pravi treći.
[ Aleksandar Maletic @ 08.01.2012. 19:47 ] @
Nisam mislio na disk kao fizičku pojavu, nego da nije kreiran butabilan disk.
[ okraz @ 08.01.2012. 20:10 ] @
Hvala svima..cekam kolegu sutra sa boot CD–om.....inace on zna mnogo vise od mene....javljam se ako rijesim problem!1Hvala svima