[ deki999 @ 07.01.2012. 11:06 ] @
Procitao sam clanak u Svetu kompjutera (1/12) o Chrome, tj o Chrome web store. Pise o njegovom novom izgledu i nacinu kako se aplikacije preuzimaju, prikazuju, rade. Posto sam dugo izbegavao Chrome, resih da sada probam. Izgleda neverovatno, sve potrebno je tu: -aplikacija za office, ugradjene u browser (u stvari link ka Google docs, ali ima i nekih alternativa) -aplikacija za digitron, instalirana u browser -aplikacija za crtanje dijagrama, ugradjena u browser i otvara se kao stranica -aplikacija za matematicke formule (kreiranje i editovanje) -aplikacija za povezivanje sa telefonom (android) i sinhronizaciju liste obaveza -aplikacija za sticky notes, u browseru -aplikacija za vremensku prognozu -aplikacija za screen capture -aplikacija za slusanje radija -gomila igrica ... ... Naveo sam samo neke meni interesantne, ali mislim da postoji sve sto treba. Lici na Android web store. Treba biti ulogovan sa Google nalogom i vozi... Ove aplikacije se lepo "postroje" na svakom novom tabu koji otvorite i tu su kao ikonice. Uskoro, cini mi se, trebace nam samo browser od programa... U svakom slucaju ja sam odusevljen. Web store ![]() Welcome screen (new tab) ![]() Weather bug ![]() [Ovu poruku je menjao deki999 dana 07.01.2012. u 12:17 GMT+1] |