[ vozdovcanka @ 15.01.2012. 15:19 ] @
Satelitskom karticom snimam u ts formatu (dvb). Kako iseci reklame ? i posle povezati delove u besprekornu celinu ?
Sto se tice scenja uverila sam se da to moze da odradi i mpeg2 cut ali spajanje je problem.
Ranije kada sam snimala u mpg formatu bilo je divno to uraditi sa Dvdlp 2.0. Prebacim ga u dvd i sam program delove tako spoji da niko to ne moze da primeti. Sada treba naci novi program za to. Molila bih vas ako zna neko neka napise. Pozdrav svima na ovom forunu
[ abitbp6_ @ 15.01.2012. 21:49 ] @
Konvertuj ga u format koji želiš, koristi ffmpeg. Npr:

ffmpeg -i input.ts -vcodec copy -acodec copy output.mp4
[ vozdovcanka @ 25.01.2012. 12:28 ] @
To je interesantan predlog ali imam i dodatno pitanje- kada isecem reklame i delove konvertujem kako si napisao , kako da sve na kraju spojim u celinu mp4/ Hvala ti na pomoci.
[ vozdovcanka @ 25.01.2012. 12:33 ] @
I pitanje za upucene , kako posle isecanja reklama spojiti 2 ts snimka , snimljena satelitskom karticom dvb ts ?
[ Fac Ut Vivas @ 02.02.2012. 00:10 ] @
Koji kodek je u pitanju?
Ako snimaš neke SD kanale moguće je da je u pitanju MPEG2 kodek i onda ti je izbor programa za seckanje veliki a moj omiljeni je VideRedo. Sa njim možeš uraditi sve što poželiš na tu temu.

Kada je u pitanju MPEG4 ili AVC/H.264, kako god da ga zoveš, onda situacija nije baš sjajna i ja nisam našao ni jedan program da stvarno radi korektno. Uvek je bilo problema, na primer audio i video ne bi bili u sync-u i slično.

Pogledaj na ovom istom forumu u sekciji BalkanSat, tamo se govori o satelitskoj televiziji tako da ti neko može pomoći sigurno i proveri i ovaj VideoRedo jer poslednji put kad sam ga korstio (pre par godina) trebali su da izbace verziju koja podržava MPEG4.

Ako ne uspeš sa VideoRedo-om onda probaj da tražiš na Google-u h.264 muxer-e, cutter-e, ts muxer i slične stvari pa vidi šta ti najbolje odgovara.

Poz.