[ petarkocic34 @ 15.01.2012. 20:30 ] @
Da li neko ima iskustva u ulozi poslodavca na Odesku?
Da li ste za verifikaciju koristili Intezine kreditne kartice?
Ja evo vec par dana hocu da zaposlim neke ljude a ne mogu da dodam Intezinu kreditnu karticu. Probao sam i od Univerzal ali ista prica.

Evo sta prise kada pokusam da doadam karticu:
Unfortunately, your card did not pass our security screening process. Please check to make sure all of your billing information is correct. Cards may be rejected because of many factors, and we recommend calling your bank to ensure there is not an issue with the card being used.

If you are sure all billing information is correct please contact our support department and include your account name and a valid phone number where you can be reached.

Ja sam kontaktirao podrsku Odesk-a, ali oni tvrde da je problem sa karticom. Ja ovu karticu koristim svuda na internetu i nigde nemam problem sa placanjem osim na Odesku. Da li je neko imao slicni problem?
[ Sir_Oliver @ 16.01.2012. 10:20 ] @
Ovo je iskustvo iz druge price: ne podrzavaju sve banke koje izdaju kreditne kartice AVS (Address Verification System), pa je moguce da je u tome problem. A uglavnom kreditne/debitne kartice izdate u Evropi ga i ne podrzavaju. Ako je do ovoga, neces moci nista da uradis.
[ petarkocic34 @ 16.01.2012. 16:16 ] @
OK, ne znam jel vredi da vadim karticu komercijalne banke?
Ovo mi bas treba i bas tu nece da radi, uf vec danima se nerviram...
Nadjem ljude da mi rade bas jeftino neke poslice, a evo danas se jedan javi i dzaba da mi odradi, a kartica nece pa nece...
[ Sir_Oliver @ 16.01.2012. 18:35 ] @
Ne znam. Mozes da probas. Ja sam recimo koristio Raiffeisen Virtuon svuda bez problema.