[ Unobitanium @ 16.01.2012. 23:13 ] @
Pozdrav svima

Preko Gmail-a ne mogu da udjem ni na jedan sajt (npr. darkwood.co.rs), niti da potvrdjujem verifikaciju (ASUS VIP, Roxio Cine Player...). Svaki put kada kliknem na link Gmail mi izbaci about:blank i pozadina je siva. Trazio sam po net-u i problem je izgleda kako kazu "delete following MX records from your DMS record". Ne znam sta to znaci, ali mozda ima veze sa tim da kada sam otvorio Gmail nalog, otprilike pre 6 meseci na drugoj adresi sve je dobro radilo. Od kada sam na novoj adresi ne radi.

Hvala na odgovorima
[ Shadowed @ 16.01.2012. 23:24 ] @
Otkad se preko gmail-a ulazi na sajtove? o_O
[ Unobitanium @ 17.01.2012. 13:11 ] @

Mislio sam na recimo: Kupio sam ASUS laptop, instalirao Win.7/ASUS Utility, konektovao se na net, napravio account na ASUS-ovom sajtu, ali kada mi posalju poruku (link) na Gmail o potvrdi registracije, svaki put kada kliknem na link Gmail izbaci about:blank. Npr.

Dear Valued Customer,

Thank you for using ASUS Member Online registration.

In order to verify whether your e-mail account is active, please follow the sequence below to complete the verification:

(ime linka)

2. If you can not click the link above, please copy the following Activation URL and paste it to your browser. And then, continue the membership activation process
Activation URL:

(ime linka)

Naravno, ne pomaze ni copy/paste u Google
[ sttevann @ 17.01.2012. 13:18 ] @
A drugi browser?
[ Ljubiša Begović @ 17.01.2012. 13:40 ] @
Ako si ispravno kopirao link koji si dobio u email, i ispravno ga nalepio u address bar, onda to baš nikakve veze nema sa Gmail, već sa konkretnim sajtom koji treba da posetiš ili do tvoje internet konekcije.
Ako si običan korisnik i koristiš standardan Gmail (a ne svoj domen preko Gmail-a), onda nikakav MX, niti DNS nema veze sa tvojim slučajem.
Pokušaj da obrišeš cache i cookies iz browser-a, probaj da ponovo instaliraš browser (bez zadržavanja postojećih podešavanja), probaj neki drugi browser....
[ Unobitanium @ 17.01.2012. 14:22 ] @
Hvala na savetima, sada sam skinuo Google Chrome i sve radi kako treba. Verovatno je problem bio IE 9 koga sam koristio
[ Ljubiša Begović @ 17.01.2012. 14:46 ] @
IE je dobar taman toliko da posluži za skidanje nečeg boljeg ;-)
Pozdrav