[ colmax @ 20.01.2012. 05:43 ] @
Prvo da pozdravim sve na ovom Forumu...

Moje pitanje je:

Dali moze i kako da se sve ovo spoji i da radi

Peavey Add Verb
Digital stereo reverb/delay processor
-------------------
Alesis 3630 compressor
RMS/peak dual channel compressor ,Limited with gate
------------------------------
Alesis Microverb III
-------------------------------------
Peavey RQ3014 Mixer
---------------------------------
Proline Acoustics, Model No PA 1200 (Mogu li ovi zvucnici da se kace na ovo pojacalo)
------------------------------
Ross Megs Amp 400

To je za licnu upotrebu sviruckanje u podrumu...

Hvala!
[ Euronymous @ 20.01.2012. 09:49 ] @
Moze moze, sve se moze kad se hoce

Mixer > 3630 > Pojacalo > kutije

A add verb i microverb mozes direkt u mix,koliko mi se cini mikseta ima petlju za efekte, i to bi bilo to prika
[ colmax @ 21.01.2012. 01:50 ] @
Ok.
Ovo mi je kristalno jasno sada.
Prvo da se zahvalim za jednostavan odgovor...

Idemo dalje...

Behringer FBQ3102 Ultragraph Pro

Imam dobru cenu za ovaj EQ kako bi se uklopio u sve ovo do sada?

I normalno gde da ga spojim?

* Jedno pitanje vezano za ono na pocetku:
Rec je o zvucnicima koje imam. To nisu razglasni zvucnici, dali su oni ugrozeni u ovoj kombinaciji?

(Ima li nesto sto bi bilo dobro ubaciti u ovu kombinaciju da bih imao dobar zvuk na izlazu?
Instrumenti koji ce svirati su klavijatura , gitara i dva vokala Opet naglasavam to je za mali prostor u podrumu)

Hvala!

[ Euronymous @ 21.01.2012. 02:02 ] @
Prika, mislim da ti je nepotreban taj ultragraph,ali ako je povoljno, sto kazu, hleba ne trazi od viska nikad nece boleti glava (skoro nikad) .. njega izmedju mix-a i kompresora tutnes samo. Nikako posle kompresora i do pojacala,slucajno ces nesto darnuti na njemu +db, i dzaba ti limitera i kompresora, ode svasta na pojacalo i zvucnike..

Po meni je sve ovo O.K. mada bih razmislio definitivno o nekim drugim kutijama, ma koliko mali i kakav prostor bio..Sad gledam tek, te kutije nisu apsolutno za to sto tebi treba..Mislim, nije apsolutno,moglo bi,ali nije to to..

Istrguj negde neke dvosistemce, najbolje neka 15ica i 1 ili 2inca HF driver, od 200-300W pa navise, i to bi bilo to, hvataj se instrumenta, i ozezi

[Ovu poruku je menjao Euronymous dana 21.01.2012. u 03:13 GMT+1]