[ MDBistabil @ 21.01.2012. 09:25 ] @
Pozdrav! Imam problem oko combo-boxova pa bi molio hitno za pomoć.Prvi combo-box mi se zove NazivCmb,drugi KonzolaCmb.Želim da kad izaberem naziv igre iz "NazicCmb" da mi se pojave u KonzolaCmb samo one konzole na kojima se odabrana igra može igrati.Gledao sam neke teme ovde na forumu i probao 10x ali opet ista stvar: Odaberem naziv igre,ali kad kliknem na KonzolaCmb dobijem ovu poruku: [Forms]![pfrm_Racun]![NazivCmb]. Filtrirao sam KonzolaCmb po NazivCmb u Row-source,a također sam uradio i AfterUpdate event na NazivCmb: Private Sub Nazivcmb_AfterUpdate() Me.KonzolaCmb.Requery End Sub ali opet ne radi.Ne znam u čemu je problem? I zanima me još jedna stvar.Imam formu koja se zove račun.Želim da klikom na button isprintam zapise sa te forme račun,ali u obliku izvjestaja.Da li je moguce napraviti izvjestaj koji ce sadrzavati sve racune sa te forme,i da kad kliknem na button print da mi isprinta točno onaj račun na kojem sam pozicioniran u formi. tj. ako u formi se nalazim na računu broj 20 klikom na button print da isprintam samo taj račun br. 20.Da li je to izvedivo i ukoliko DA,kako se to moze napraviti? Unaprijed hvala! [Ovu poruku je menjao MDBistabil dana 21.01.2012. u 11:36 GMT+1] |