[ zlatousti @ 25.02.2004. 01:23 ] @
| Na jednom DVD disku imam snimljena sva tri install diska za Red Hat 9.0, ali nazalost nisu narezani kao iso fajlovi, nego je sadrzaj svakog od instalacionih diskova snimljen u zaseban folder. Prilikom rezanja u Neru odaberem Boot cd-rom, a za boot imidz mu dam fajl sa prvog install diska images\bootdisk.img, tako dobijem bootabilan disk, pokrenem instalaciju, ali nakon izbora jezika i keyboard layout-a dobijem poruku da ne moze da detektuje Red Hat disk u CD-ROM-u. A opcija test install disk izbaci checksum error.
Da li je moguce na ovaj nacin narezati disk koji radi i kako? |
[ VRider @ 26.02.2004. 15:19 ] @
Da li problem nastaje samo kad pokusavas da proveris ili i ako ides "skip check" instalacija pukne?
Ako je ovo drugo, neces moci da napravis upotrbljiv bootabilni install disk. Imas drugu temu na ovom forumu kako se prave kopije diskova.
[ zlatousti @ 27.02.2004. 01:32 ] @
Bootujem Red Hat sa CD diska, pokrene se proces instalacije, ali cim odaberem jezik i keyboard layout, javi mi gresku da ne moze da detektuje Red Hat disk u CD-ROMu. Pogledao sam u help fajlovima sta treba sve da se nalazi na disku i prilicno sam siguran da je sadrzaj diska ok. No, kako stvari stoje bice lakse da nabavim diskove koji rade pa da na pravim kopiju. U svakom slucaju, hvala na odgovoru!
[ VRider @ 27.02.2004. 14:16 ] @
Nece biti lakse, vec je to jedino resenje.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.