[ loshmi.bre @ 30.01.2012. 18:12 ] @
Imate veliku bazu podataka, zaista ne mogu da iscitam sve teme i unapred se izvinjavam ako sam duplirao temu ili pitanja. Zanimaju me opcije kako covek moze uz malu investiciju da malo zaradi? Nisam neki kesolovac, imam malo dete i slabu platu, trebam dodatni priliv. Hteo bih da kupujem kvalitetne stvari npr. iz Koreje i da ih plasiram ovde uz malu zaradu? Hocu kvalitetne stvari jer smatram da ce to privuci musterije da saradjuju samnom i smanjiti zalbe kupaca, jer kao posten covek garancija je neizbezna. Znam da sada nije pogodna situacija za zaradu u nasoj zemljici, ali ja bih da pokusam nesto na malo, jer nesto mora da se radi. Hteo bih npr. iz Koreje da porucim 5-10 lcd tv. Preko kog sajta je najbezbednije kupovati? Preko kog sistema je najbolje placati? Koji broj maximalno mogu poruciti kao fizicko lice? Koji sistem isporuke je najbolji i najjeftiniji? I kolika je carina na nove i na polovne stvari kod nas? Molim administraciju da ne zakljuca i ne obrise moju temu, bar dok ne saznam neke osnovne stvari. Svako misljenje je dobrodoslo, ali molio bih da ne mracite, razmisljajte pozitivno. Poz |