[ teta_lija @ 25.02.2004. 13:47 ] @
Da li neko zna gde mogu kod nas da kupim bezicne slusalice? Po mogucnosti clipon ili bubice, i nikako IR nego iskljucivo radio veze. Inace trebaju mi za mp3 player!
[ kUdtiHaEX @ 29.02.2004. 15:53 ] @
Ja znam recimo da mozes kupitiBlueTooth slusalice koje je napravio Logitech u Piamidi na sajmu.
[ Milan Andjelkovic @ 29.02.2004. 16:10 ] @

Koji tip slušalica su te u piramidi - bubice, standardne,... i da li možda znaš cenu?

[ kUdtiHaEX @ 17.03.2004. 07:57 ] @
Nisu bubice i zaista ne znam koja je cena...
[ codi @ 16.02.2006. 09:21 ] @
Cijena je oko 135 evra ali NIKAKO ne kupuj.
Lozio sam se da ih kupim sve dok nisam procitao komentare likova koji su kupili.

SLusalice nakon mjesec dana puknu (traka koja ide iza glave). Nije iznimka nego pravilo.

Volio bih da me netko razuvjeri.
[ lancia88 @ 16.02.2006. 20:56 ] @
Pozdrav,

mozda se za dve godine koliko je proslo od ove poruke nesto i promenilo? ;)
[ trabl @ 23.02.2006. 02:00 ] @
ajd eneka neko se ukljuci u konverzaciju ko ima vise iskustva sa ovakvim sluskama? Ja sam nasao neke na netu ponude ai nepoznat mi proizvodjac totales...
Sennheiser? Oniimaju najvise modela, i pariraju Sony-ju (ukoliko je to moguce)....
[ Backy @ 23.02.2006. 16:11 ] @
Citat:
trabl:
Sennheiser? Oniimaju najvise modela, i pariraju Sony-ju (ukoliko je to moguce)....

ako je sennheiser nepoznat, onda mis'im svraaarnooo... u pitanju je proizvođač koji pravi najbolje sluške ikada, sony pravi "samo" najskuplje :)))))
[ slavcesmart @ 03.07.2006. 13:22 ] @
ako sacekas do avgusta imace jeftine i dobre
[ Beren @ 21.10.2006. 18:14 ] @
Ljudi, ima li jos ko iskustva sa Logitech Wireless Bluetooth Headphones, da li kupovati ili ne?
Ovde su mnooogo skupe i interesuje me da li vrede tih novaca? Isto tako, preko grane mogu da se nadju za mnogo manje pare...

Jedno pitanje za vlasnike pomenutih sluski...
Da li se razikuju sluske tj paket sluski kada ih kupujem ya comp i za iPod. Video sam na netu da postoje vise transmitera bluetooth tehnologije?
Nadam se da nisam mnogo zakomlikovao pitanje?
[ trabl @ 24.10.2006. 03:51 ] @
Citat:
Ljudi, ima li jos ko iskustva sa Logitech Wireless Bluetooth Headphones, da li kupovati ili ne?
Ovde su mnooogo skupe i interesuje me da li vrede tih novaca? Isto tako, preko grane mogu da se nadju za mnogo manje pare...

Jedno pitanje za vlasnike pomenutih sluski...
Da li se razikuju sluske tj paket sluski kada ih kupujem ya comp i za iPod. Video sam na netu da postoje vise transmitera bluetooth tehnologije?
Nadam se da nisam mnogo zakomlikovao pitanje?

Eh, kako su dobre brate!
Ima li neko da ih poseduje? Ili pak zna nešto više da nam kaže o ovim sluškama, koje kod nas koštaju nešto više od 100e????
[ Beren @ 25.10.2006. 10:04 ] @
Tane, izgleda da smo se samo ti i ja zalepili za ove slushke! Ili su samo preskupi pa ih niko i ne gleda (hehehe)!

Neshto sam gledao po netu, izgleda da su ovo jedne od retkih bluetooth slushki! Uopshte nisam uspeo da im nadjem alternativu!
[ Ilic Igor @ 26.02.2007. 21:00 ] @
Pozdrav,
da li neko koristi bezicne slusalice i kakva su iskustva?
U kraju su dobili dva modela jedan je Philips drugi nisam zapamtio,
philips ima domet do 7m, druge slusalice imaju do 100m.
Cena Philipsa je 3.000 din. sto mislim da nije puno.
Ako neko koristi, koliko traju baterije da li ima nekih negativnih stvari isl. ?
Sve u svemu ispalti li se uzimati bezicne slusalice?

Hvala.
[ NM 156 @ 28.07.2007. 18:12 ] @
Planiram kupiti kvalitetnije, po mogucnosti bezicne slusalice, pa me zanimalo imate li kakvih savjeta?

Sve preporuke su dobro dosle :)