[ nikolavasic @ 09.02.2012. 15:36 ] @
Nisam uspeo da pronađem kako ubaciti button u okviru excel tabele, gde će nakon popunjavanja iste, korisnici moći da mi pošalju sheet na mail?
[ 3okc @ 09.02.2012. 15:43 ] @
O kojoj verziji Excela pričamo?

U v2003 si imao na Standardnoj paleti ikonicu "E-mail" tako da sigurno postoji i u kasnijim verzijama.
[ nikolavasic @ 09.02.2012. 15:50 ] @
Citat:
3okc: O kojoj verziji Excela pričamo?

U v2003 si imao na Standardnoj paleti ikonicu "E-mail" tako da sigurno postoji i u kasnijim verzijama.

Radi se o OS X MS Excel 2011. Mislim da me niste razumeli. Ne želim da idu na slanje preko menija, već da na samoj tabeli postoji button POŠALJI koji će pritiskom na njega poslati mail na unapred definisane mail adrese.
[ 3okc @ 09.02.2012. 15:58 ] @
Moguće da nisam razumeo a ti pročitaj svoj prvi post pa uporedi šta si napisao sa onim kako si zamislio.

Ovde imaš primer kako se šalje mail iz Excela: Example Code for sending mail from Excel
[ nikolavasic @ 09.02.2012. 16:11 ] @
Citat:
3okc: Moguće da nisam razumeo a ti pročitaj svoj prvi post pa uporedi šta si napisao sa onim kako si zamislio.

Ovde imaš primer kako se šalje mail iz Excela: Example Code for sending mail from Excel

Hvala puno, link je odličan! Moraću da probam da odradim na Win platformi, jer na OS X-u očigledno ne finkcioniše Macros.

Pozdrav!