[ uninp @ 10.02.2012. 01:10 ] @
| Imam laptop Asus K50ij . I nemogu da ga upalim ponekad dva tri minuta al sad zadnjih dana desava mi se da nemogu da ga upalim po nekih 30tak minuta . Baterija je dobra
Punjac radi znaci perfect . Dali zna neko problem . I jos nesto zaboravio sam da kazem zadnji put kad sam ga malo lupio odma je upalio do cega je problem ? |
[ Binary Mind @ 11.02.2012. 00:08 ] @
Mozda je problem sa power tasterom, mozda se neki kabl se izvukao ili je u prekidu (ostecen), mozda hladan lem na power konektoru na ploci u koji se ubada konektor od AC adaptera... Laptop bi trebalo odnesti u servis da se pogleda sta je u pitanju. Da li se baterija normalno puni? Ako se puni normalno baterija, kako laptop pali kad je samo na bateriji? Kako se laptop pali kad je na AC adaperu kada se izvadi baterija?
[ uninp @ 11.02.2012. 19:23 ] @
Lap top sam upravo doneo iz servisa kazu da kod njih pali perfektno . Kaze mozda je otiso konektor na dugme za paljenje kazu nek tera dok moze kad ne bude da ga donesem kod njih . Ali kad sam dosao kuci opet isti problem :P moram opet da ga nosim . ;(
[ hogar strašni @ 11.02.2012. 19:54 ] @
Čekaj, kako mogu da kažu da je ispravan ali, eto, ne radi samo taster za paljenje?
Kako su ga oni uključivali ako ne valja?
Mislim da bi trebao da odeš u neki ozbiljniji servis!
[ uninp @ 12.02.2012. 00:44 ] @
Ma moram . Ali steta sto mu je garancija bila samo godinu dana istekla pre mesec dana.
[ Binary Mind @ 12.02.2012. 00:55 ] @
Nisi odgovorio na neka pitanja sto sam postavio u prethodnoj poruci (pogledaj tu poruku)... Mozda (ako nisi do sad probao) laptop pali dobro kad je samo na AC adapteru...
[ uninp @ 12.02.2012. 01:25 ] @
Ma sve se isto desava i kad je na adapteru i kad je van adaptera i kad izvadim bateriju .. Znaci sve isto
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.