Skinuo sam taj program i pokrenuo ga na svom PC-u sa Core 2 Duo E8400 procesorom i 4GB DDR2 i retki pikovi idu do oko 500 mikrosekundi... Pise:
Citat:
This machine should be able to handle real-time streaming of audio and/or video data without drop-outs.
Rezultati na zeninom MSI laptopu EX630X (AMD Athlon 64 X2 QL62 CPU, 4GB DDR2) su jos bolji. Pikovi ne idu ni do 300 mikrosekundi iako moj desktop jede tu masinu za dorucak. Isto pise u DPC Latency Checkeru kao sto je citirano gore.
Mislim da bi rezultati na mom PC-u bili jos ubedljiviji da je kao kao default audio kartica podesen M-Audio Audiophile 24/96 umesto integrisanog zvuka na Asus ploci...
Da sumiram. Bilo koji aktuelni laptop sa jakim procesorom i dosta RAM-a (MSI koji sam testirao je vec zastareo) zavrsavao posao u tvom slucaju. Aktuelni jaci laptopovi i desktop racunari su dosta mocniji od hardvera koji trenutno imam kod kuce
Takodje mislim da je program koji si naveo nerelevantan u tvom slucaju posto chekira i mogucnosti i za video streamovanje. Mislim da bi bolje bilo da koristis nesto sto bi ispitivalo samo mogucnosti nekog racunara sto se tice real time audija...
EDIT: Za divno cudo i kad podesim M-Audio karticu kao default na mom PC-u opet zenin laptop ima bolje rezultate od mog PC-a u DPC Latency Checkeru.

Inace ne verujem da bi se zenin laptop bolje pokazao sto se tice miksovanja i komponovanja elektronske muzike od mog PC-a...
Na osnovu ovog testiranja, ubedjen sam da ovaj program DPC Latency Checker nije bas njabolji pokazatelj koliko ce se koji racunar snalaziti u poslovima DJ-inga i audio produkcije.
[Ovu poruku je menjao Binary Mind dana 15.02.2012. u 20:24 GMT+1]