[ superbaka @ 24.02.2012. 14:25 ] @
hocete li malo da obuzdate ove raspojasane trolove? poslednjih mesec dana samo radim hover preko tema, vidim ekipu i odustanem... verujem da nisam jedini...
[ Shadowed @ 24.02.2012. 14:31 ] @
Zamolio bih korisnike da se strpe; svesni smo situacije i bice resena.

Bakutan, imas PP.
[ Sceka @ 24.02.2012. 22:42 ] @
^ Dao sam obojici "palac gore", i jedan i drugi post su jako bitni! Narocito ovaj drugi!!!


Pozdrav!
[ Sceka @ 25.02.2012. 23:48 ] @
Mozda je rano ali mislim da treba reci - HVALA -!!! :)


Pozdrav!
[ Marenović Slaviša @ 26.02.2012. 21:34 ] @
Rano je, rano.... kampanja jos nije pocela (zvanicno).

Sta li ce tek biti kad pocne?

[ Emil Ranc @ 26.02.2012. 23:34 ] @
Jel mogu da postavim jedno pitanje/molbu ovde da ne otvaram novu temu?
Jel možete da napravite mejling listu pa da nas putem iste obavestite kad odlučite da banujete političke aktiviste koji non-stop rasipaju svoje bljuvotine? Čitanje ovog foruma izgubilo je svoj smisao uz prisustvo takvog ološa koji "iskulira" svaki argument i nastavlja da trtlja svoju šuplju priču ko pokvarena ploča. Hvala.
[ Milos911 @ 27.02.2012. 00:17 ] @
Da ne bude da je samo mz problem, jel mozete da resite i one "hosting provajdere" sto se svaki dan prepucavaju u hosting podforumu? Stvarno preteruju u poslednje vreme, skoro da je nemoguce procitati nesto kvalitetno u tom podforumu...
[ djyova @ 27.02.2012. 02:08 ] @
Kad je vec krenulo po spisku, onda bi trebalo resiti i one razne radnike telekomunikacionih kompanija koji jedne druge na sva zvona pljuju i zatrpavaju forum sa off topicom. Narocito pod "Gost" nickovima! Po meni je to da se dozvoli pisanje gostima pogresna odluka, al valjda uprava ES-a najbolje zna.
[ Shadowed @ 27.02.2012. 09:26 ] @
Citat:
Emil Ranc: Jel možete da napravite mejling listu pa da nas putem iste obavestite kad odlučite da banujete političke aktiviste koji non-stop rasipaju svoje bljuvotine?

Stavi ovu temu na pracenje mailom.

Citat:
djyova: Narocito pod "Gost" nickovima! Po meni je to da se dozvoli pisanje gostima pogresna odluka, al valjda uprava ES-a najbolje zna.

Koji tacno forum? Uglavnom ne omogucavamo da gosti postuju.
[ djyova @ 27.02.2012. 09:52 ] @
Na primer digitalna televizija.
[ hogar strašni @ 27.02.2012. 10:03 ] @
Uvedite žute kartone koji će stajati ispod nika. Ko popije dva ili tri sledi crveni. Možda će se onda zavesti neki red?
Kad shvate da su preterali i da je to javno, možda se urazume? Postavite listu opomenutih i banovanih!
Takođe, kartone treba uvesti i za moderatore jer i za njih moraju biti ista ako ne i strožija pravila.
Dva žuta, nisi moderator!
[ Horvat I @ 27.02.2012. 12:28 ] @
Citat:
Shadowed: Koji tacno forum? Uglavnom ne omogucavamo da gosti postuju.

Motozone
[ Shadowed @ 27.02.2012. 22:02 ] @
Tokom duzeg vremena je na MadZone forumu izvestan broj korisnika bio vrlo aktivan u nekom od oblika trollovanja (svadje, besmislene teme i poruke, offtopic, odvlacenje tema u politiku koja je ionako zabranjena, itd.).
To je kulminiralo u ovih nedelju dana kada smo namerno izostavili banovanja bilo koje vrste.
Neki od njih su ranije upozoravani, neki banovani privremeno, neki samo ostavljeni u nadi da ce se promeniti. To se nije dogodilo.
Iz tog razloga, kao i u cilju da nadalje imamo konstruktivniju i bolje moderisanu diskusiju na forumu, ovi korisnici su banovani a kriterijumi ce ubuduce biti stroziji.
Kako su vec imali dovoljno vremena i prilike da izmene svoje ponasanje i nacin ucesca na forumu, a to nisu uradili, nemaju pravo zalbe na ovu odluku.
Ako neko razmislja o ponovnoj registraciji, licno ne bih preporucio jer je gubljenje vremena. Ukoliko se neko registruje ponovo i nastavi po starom, bice banovan u najkracem roku. Ako se neko registruje ponovo i ponasa se u skladu sa pravilima foruma, opstom kulturom ponasanja i Internet komunikacije, to je ok ali nemojmo se zavaravati. To je samo teoretska mogucnost. Zato i ne preporucujem i smatram gubljenjem vremena.

Ostalim ucesnicima zelim prijatniji boravak na forumu i izvinjavam se zbog ovog odlaganja koje je nazalost bilo neophodno.