[ RadioFan @ 25.02.2012. 12:23 ] @
Kakva je satelitska televizija danas,sta je moguce gledati sa njom,i da li se to isplati montirati,imam samo tanjir,a želeo bih hvatati kabloske kanale,naravno ne sve,ali što je više moguće kablovskih kanala,i još ako bi bili titlovani to bi bilo sjajno,da li mi neko može reći u kakvom je stanju današnji satelitski program,i šta bih mogao hvatati od kablovkih kanala?
[ nuno @ 27.02.2012. 09:21 ] @
trenutno neisplatljiva investicija ako te zanimaju pretezno domaci kanali, da ne ulazim u problematiku dalje.
[ Fac Ut Vivas @ 28.02.2012. 18:48 ] @
Na satelitu možeš gledati naše kanale a i kanale titlovane na srpski u par paketa: Total TV, Digi i Polaris. Od ova tri najviše naših kanala ima Total i njegova ponuda je skoro pa indentična ponudi SBB-a.

Kvalitet slike nije najbolji jer se kanali dosta kompresuju zbog skupog zakupa a i izgleda da to ne smeta mnogo Srbima pa im se može. Ako te zanimaju domaći kanali i kanali titlovani na srpski onda razmisli o ponudi Total TV-a koja košta oko 1.000 dinara mesečno a opremu dobijaš na korišćenje.

Total TV trenutno nije moguće gledati drugačije osim sa originalnim risiverom i plaćenom pretplatom pa ako si mislio na piratski način gledanja TV onda ti se svakako ne isplati.

Poz.
[ RadioFan @ 11.05.2012. 21:01 ] @
Dali neko zna zasto nije ovakvo logo RTS SAT danas ?Izvinavam se ako pitane nije na mesto