[ radacha @ 26.02.2004. 17:50 ] @
Imam u paketu tri klase od kojih jedna sadrzi main a druge dve se pozivaju iz prve klase. Ako neko moze da mi pomogne HVALA!!! |
[ radacha @ 26.02.2004. 17:50 ] @
[ weB_KiLeR @ 27.02.2004. 00:01 ] @
Citat: radacha: Imam u paketu tri klase od kojih jedna sadrzi main a druge dve se pozivaju iz prve klase. Ako neko moze da mi pomogne HVALA!!! Radi to na staromodan nacin, pazi foru stavis te 3 klase u najobicniji zip, onda u tom zip-u napravis file koji se zove MANIFEST.MF (evo ti sta treba da stavis u njega) Code: Manifest-Version: 1.0 Created-By: Tvoje-ime Main-Class: tvoja-glavna-klasa I to lepo posle samo renamujes u jar i gotovo :) Znaci ako ti se glavna klasa zove na primer program.class onda napravis ovako MANIFEST.MF Code: Manifest-Version: 1.0 Created-By: blah Main-Class: program Spakujes renamujes program.zip u program.jar i to je to i onda ce ti izgledatio ovako kad otvoris program.jar +MANIFEST.MF +program.class +druga-klasa.class +treca-klasa.class I to je to :))) mislim da si skapirao pravi ga tako, ja sam uglavnom tako pravio nije nista komplikovano i brzo se napravi :) [ u_m @ 13.03.2004. 16:19 ] @
da li to znaci da moze i obnuto?
uzmem .jar i preimenujem u .zip i otpakujem, jer necu da mjenjam asocijaciju .jar fajla (startujem ga sa emulatorom mobilnog telefona) [ weB_KiLeR @ 13.03.2004. 23:36 ] @
Citat: u_m: da li to znaci da moze i obnuto? uzmem .jar i preimenujem u .zip i otpakujem, jer necu da mjenjam asocijaciju .jar fajla (startujem ga sa emulatorom mobilnog telefona) Ako sam te dobro razumeo, otpakujes taj jar u neki folder odes u folder iz command prompta i samo pokrenes iz konzole glavnu klasu, moze i tako sa emulatorom mobilnog telefona ne znam da li ce raditi moguce je... Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|