[ endzi1 @ 26.02.2012. 19:48 ] @
Kada skeniram za wireles mreže ne prepoznaje nekoliko mreža, koje kada skeniram preko drugog kompjutera prepoznaje, nije mi jasno zašto se ovo dešava, i zanima me kako da krenem u rješavanje ovog problema?

Ono što sam ja dosad uradio jeste reinstaliranje drajvera wifi kartice, reinstaliranje operativnog sistema i to je to.

P.S.
Kada bootujem sa backtrackom i skeniram preko airodump-a te iste prepoznaje...

[ nekavambude @ 26.02.2012. 21:52 ] @
Verovatno je sakrio wireless signal.
[ endzi1 @ 27.02.2012. 12:57 ] @
Citat:
nekavambude: Verovatno je sakrio wireless signal.

Nisam neki ekspert, ali ukoliko je sakrio signal verovatno je sakrio za sve a ne samo za moj kompjuter:)) jer ostali kompjuteri je prepoznaju bez greške, daljina access pointa i jačina antene nisu problem, koje su druge mogućnosti zbog čega neće da pokaže mrežu?
[ sad_ste_face_jel @ 27.02.2012. 22:48 ] @
Pa koji sad racunari kad si reko da je prepoznaje preko bt? Jos nesto ako zeli da hakujes nemoj ovde da postavljas temu.
[ endzi1 @ 28.02.2012. 16:08 ] @
Citat:
sad_ste_face_jel: Pa koji sad racunari kad si reko da je prepoznaje preko bt? Jos nesto ako zeli da hakujes nemoj ovde da postavljas temu.

Rekao sam preko BT-a i drugih računara, ali nebitno,ne nije reč o hakovanju,već samo želim znati šta to uzrokuje da moj kompjuter sa usb wifi karticom ne prepoznaje mrežu prilikom skeniranja. Kupio sam antenu od 14dbi okrenuta je u smeru tog wifi-a, e sad, prepoznaje puno wifi signala i mnogo udaljenijih od njega ali taj i jos jedno dva ili tri neće, ako iko zna šta to može biti neka javi..