[ shadow-bg @ 29.02.2012. 23:42 ] @
Dakle, gde moze da se kupe lepe/fensi kapice za potenciometre? Pozeljno Srbija Primer: ![]() ![]() ![]() |
[ shadow-bg @ 29.02.2012. 23:42 ] @
[ bogdan.kecman @ 01.03.2012. 07:18 ] @
ja sam naletao na lepe aluminijumske subotom na bubanj potoku :D .. ali sam od 3 posete naleteo samo jednom .. ne znam koliko je to cesta pojava tamo ... comet znam da nema nikakav izbor, mikroprinc i kelco su imali izbor raznih kapica, nisu bile nesto extra fancy ali je bilo vise od "jedne vrste" ove ostale nisam pratio ... odes na spisak radnji i krenes da zoves jednu po jednu :D .. uglavnom sto se kapica tice svi imaju razlicite (i niko nema dobre slike na netu) .. mada se bojim da je on-line narucivanje jedina mogucnost ako bas oces lepe fancy dugmice u vecoj kolicini
[ Uruk @ 03.03.2012. 15:15 ] @
Imam isti problem, nema krstenih kapica.. Ako bas moram u Srbiji da uzimam, uzimam ove, iz Kelca:
![]() Nisu fensi, ali su kvalitetne. Ako bas hoces metalne kapice, ima ih u prodavnicama muzicke opreme, 250-300 dindzi komad, samo je problem sto su velike. ![]() Hm malo kad razmislim.. vidio sam (ako mi se nije ucinilo) u Novom Sadu u Tehnotroniku neki set kapica. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|