[ vlador @ 08.03.2012. 11:11 ] @
Vidim da je bilo je reci o ovome ranije, ali je ili bilo davno ili nije bilo konkretnog odogovora. Ili sam ja slep kod ociju, u kom slucaju se izvinjavam. :)

Dakle, imam laptop bez FireWire ulaza i bez ExpressCard slota, i DV kamkorder sa FireWire izlazom. Pitanje: da li ima sanse da to nekako spojim?

Ciljam prvenstveno na USB <-> FireWire adapter, iako na Amazonu vidim da su misljenja podeljena: jednima radi odlicno, drugima (vecini) ne radi nikako. Da li neko zna od cega to zavisi? Mozda neko ima drugi predlog?

Naravno, uvek postoji opcija da koristim desktop racunar (ili stari laptop koji za sada ne planiram da prodajem), ali problem je sto sam na letovanja i sl. navikao da nosim "samo" jedan laptop (ko bi rekao ;)), a bilo bi zgodno kad ne bih morao unapred da mislim koliko kaseta treba da ponesem...

Hvala unapred!
[ spindoktor @ 10.03.2012. 05:13 ] @
postoji resenje ,kosta oko 100e...u pitanju je Pinnacle kartica.Ja to koristim.Pravi naziv je Pinnacle moviebox hd 15. evo ti link da vidis kako izgleda. http://www.kelkoo.nl/slp/ssc-110001-pinnacle-studio-moviebox.html ne znam da li ima kod nas ali to je resenje. pozz