[ Darko_zed @ 14.03.2012. 20:32 ] @
| Ima li ko ideju gde mogu naci ove motore za ventilatore kod nas u zemlji .Pretrazio sam sve i nisam uspeo da nadjem pa ako neko ima ideju ili zna ili je pa video negde po trgovinama neka kaze jer mi trebaju stalno . Veliko pozdrav i hvala
 |
[ shadow88 @ 14.03.2012. 20:51 ] @
pa imas ih u ventilatorima :) ima u onim kupatilskim , sobnim sa vise brzina itd.. ako ti treba da menjas mnotore u ventilatorima tesko da ces ih naci i ne isplati se to menjati
[ shadow88 @ 14.03.2012. 20:51 ] @
takodje imas slicne motore u pumpama od ves masina, pa vidi sta ti od toga odgovara
[ Darko_zed @ 14.03.2012. 20:59 ] @
Meni trebaju ovi motori jer imam elise za njih i koristim ih kao sistem hladjenja za razne uredjaje ,a pokazali su se sjajno i dugotrajno s obzirom na cenu kulera ili onih oklopljenih motora za ventilatore po rashladnim vetrinama.
Znaci treba mi prodajno mesto ,a ne opcija da ih vadim iz drugih uredjaja i trebaju mi novi ,a nisu ni slicni ovima sto si naveo ni kupatilskim (ti u njima su oklopljeni su zbog vlage ) , ni nalik motorima iz pumpa za ves masinu(ovi su duplo manji) , ni motorima za ventilator za TA pec .
[ PedjaZ @ 14.03.2012. 21:07 ] @
E ako se secate one sprave zvane gramofon...
Tu su bili takvi motorcici od desetak vati.
Znam, nisam ti pomogao Darko
[ Darko_zed @ 14.03.2012. 21:14 ] @
Citat: PedjaZ: E ako se secate one sprave zvane gramofon...
Tu su bili takvi motorcici od desetak vati.
Znam, nisam ti pomogao Darko
ahahahahahah ma nema veze i upravu si da su u gramofonima bili takvi ali su koliko se secam bili redukovani preko remenice ako se ne varam .
Valjda ce neko naici sa pravim odgovorom  ili jos bolje destinacijom gde se nalaze.
[ mali genije @ 14.03.2012. 21:17 ] @
koliko w treba da budu i boj obrtaja?
hehehe mozda znam gde ima
[ Darko_zed @ 14.03.2012. 22:07 ] @
Citat: mali genije: koliko w treba da budu i boj obrtaja?
hehehe mozda znam gde ima
pa sta znam , par wati koliko da obrce elisu ,a broj obrtaja ne znam mislim da je oko 1500 predpostavka .Gde mislis da ima daj kontakt , provericu . Pozdrav
P.S samo da bude na 220V da nije na 110V 
[ gigamg1 @ 14.03.2012. 22:24 ] @
Takav isti sam bas juce menjao na kuhinjskom aspiratoru!
Nisam kupovao nov nego sam nabavio iz nekog starog.
Pogledaj u tim malo bolje snabdevenim radnjama delova za belu tehnike. Trebalo bi ima
[ Darko_zed @ 14.03.2012. 22:27 ] @
Makar kod mene sam sve radnje prosao i nema , kazu nisu nikada imali takav jbg.
[ gigamg1 @ 14.03.2012. 22:38 ] @
Probaj da guglaš delove za belu tehniku, popiš brojeve i zovi redom prodavnice. Taj aspirator u kome sam menjao motor je marke FABER. Ma trebalo bi da ima
[ bogdan.kecman @ 15.03.2012. 01:21 ] @
za "radnju" - ne znam, ali mogu da kazem da sam u citava dva puta koliko sam bio na bubanj potoku video vise elektromotora na 220VAC nego sto sam pre toga video za svoje 4 banke.... takodje sam cuo istu pricu za pancevacki buvljak (nisam bio, zena mi pricala). Znam da je to nezgodacija posto ako planiras da proizvodis nesto, treba ti siguran izvor motora .. ali .. za prvu pomoc ..
[ emiSAr @ 15.03.2012. 07:31 ] @
Pozdrav Darko. Svojevremeno dobio neke motore, 220V, kavezni rotor, dvopolni, 2850 rpm, induktivna pomocna
faza. Jest da su okrugli (stator) ali znam da su se pravili u juznom ti susjedstvu (Makedonija). Ako imas koga
dole neka procacka, mozda se jos rade. Ugradjivani u fenove za susenje kose (ko je ima).-
[ Darko_zed @ 15.03.2012. 21:17 ] @
Nema nema pa nema , dal je moguce ???!!!!!!!!!!
[ Darko_zed @ 15.03.2012. 21:19 ] @
Citat: emiSAr: Pozdrav Darko. Svojevremeno dobio neke motore, 220V, kavezni rotor, dvopolni, 2850 rpm, induktivna pomocna
faza. Jest da su okrugli (stator) ali znam da su se pravili u juznom ti susjedstvu (Makedonija). Ako imas koga
dole neka procacka, mozda se jos rade. Ugradjivani u fenove za susenje kose (ko je ima).-
Nemam druze nikoga u Macedonia ko bi mogao da pomogne al me bas cudi da nema nigde u prodajikad svaki uredjaj pocevsi od grejalice(kalorifera) , aspiratora , raznih ventilatora itd nosi ovaj motor .Pozdrav
[ bogdan.kecman @ 15.03.2012. 22:11 ] @
svi ih narucuju direkt od proizvodjaca, to je normalno .. koliko tebi toga treba, ako pogledas kineze, oni imaju toga na kilo, nadjes koji ti radi posao i narucis sebi neku seriju ..
[ gigamg1 @ 15.03.2012. 22:58 ] @
Pa nađi neki ovlašćeni servis uređaja koji takav motor koriste i izmuvaj sa njima da poruče od dobavljača par komada
[ kruparica @ 24.03.2012. 20:11 ] @
E ovako takve mikro motore koliko sam video pravio je Sever iz subotice i radili su se u pogonu u Bajmoku.(mislim da je pogon zatvoren...)
Pitaj nekog ko prodaje motore za Sever,ili firmu Mikro motor
[ kruparica @ 24.03.2012. 20:26 ] @
SEVER ESC INŽENJERING
OVLAŠĆENI SERVIS I PRODAJA ''SEVER'' SUBOTICA (ELEKTROMOTORI, PUMPE, ELEKTRO OPREMA) I ELEKTROINSTALACIONI RADOVI
zastupnik Severa ATB iz subotice
SRBIJA, BEOGRAD
VETERNIČKA 9
TELEFON 011 / 2647 057
TEL/FAX 011 / 3699 051
Pošaljite e-mail i pogledajte sajt e-mail web site
Poslovanje firme ESC INŽENJERING doo odvija se u dva segmenta, i to:
1. Inženjering i izvođenje elektroinstalacionih radova
2. Prodaja opreme i ovlašćeni servis Sever - Subotica
• Elektromotori
• Sistemi za povišenje pritiska vode
• Pumpe za vodu i grejanje
• Elektro kosačice
• Automatika
• Mikromotori------ to ti treba Darko zed......
• Ventilatori
• Rezervni delovi
Radno vreme 07:00-16:00
Detaljnije - Esc Inženjering - Sever
Vidi da ja ne kopam mozda oni imaju sta ti treba.
Poz
[ Darko_zed @ 24.03.2012. 20:59 ] @
Hvala druze ,zovem ih sutra .Veliki pozdrav
[ ZAS011 @ 24.03.2012. 21:43 ] @
Paz' da ti se jave 
Koji je dan sutra?
[ Darko_zed @ 24.03.2012. 22:31 ] @
Citat: ZAS011: Paz' da ti se jave 
Koji je dan sutra?
 vala meni je svaki dan isti i sutra je bas udarni ako verujes da bi ispostovao neke rokove u ponedeljak 
[ kruparica @ 25.03.2012. 11:56 ] @
ne znam dali je firma aktivna nasao sam na internetu podatke...
Idi I na sajt Atb Sever subotica pa i njih zovi mozda te upute na prave put
Danas je nedelja sumnjam da rade firme,ali mi privatnici i majstorcici kao sto kaze darko danas nam je udarni dan npr ja sam danas na vasaru u malim pijacama ugovorio 2 posla i eto pocinjem odmah za koji min posle rucka.
Za pravog radnika nema nedelje...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|