[ Mobtel @ 17.03.2012. 12:51 ] @
Pozdrav svima...imam acer aspore one KAV60 i od jutros nece da butuje win..ne znam koji mu je...dal mu je crko hdd il win pitanje je sad... evo snimio sam i video pa da vidite... |
[ Mobtel @ 17.03.2012. 12:51 ] @
[ Mobtel @ 17.03.2012. 13:07 ] @
takodje kad probaj sa safe modom krene da ucitava drivere i zakoci i tako ostane:
evo i tog videa: [ Teratron @ 17.03.2012. 13:58 ] @
Proverite Hard disk na lose sektore ...
[ luaay @ 18.03.2012. 07:24 ] @
check hdd for errors
stavi recovery disk prethodno ako imas javi kako je proslo [ Mobtel @ 18.03.2012. 11:07 ] @
u pitanju je mali acer od 10'' i nema cd uredjaj...
jednom sam uspeo da skeniram hdd i uradi je 3 skeniranja ono check disc i jos nesto..ali nije prikazao nijakve greske...dal je moguce da je samo prso win jer kad stavim safemod onda pocinje da ucitava drivere ali se tu zaglavi... [ miki069 @ 18.03.2012. 15:12 ] @
Meni se čini da je puko drajver za grafičku karticu.
Probaj da opcijom Last know... vratiš zadnje dobro stanje. Ako neće, onda instalacija Win od nule. [ epidemija @ 18.03.2012. 21:45 ] @
Uzmi flash i stavi hirens boot i pokreni mini xp, pa onda pokusaj provjeriti diskove.
Pozdrav [ Mobtel @ 19.03.2012. 07:39 ] @
Citat: miki069: Meni se čini da je puko drajver za grafičku karticu. Probaj da opcijom Last know... vratiš zadnje dobro stanje. Ako neće, onda instalacija Win od nule. Neznam,da li bi onda prikazivao win logo...mada i meni se cini da ima problem sa nekim dirverom jer u drugom snimku se vidi da kad pokusam u safe mod on stane sa ucitavanjem drivera... Danas cu da napravim usb sa win instalacijom pa da stavim novi win jedino sto mi zao jer u laptopu je njegov ogiginalni koji ima acer program koji sam stavlja windows tj vraca sve na fabricko stanje za 10 tak minuta.... [ bunny.skeo @ 19.03.2012. 14:43 ] @
Pre nego sto uradis novi sistem preko flesa, probaj sa opcijom f10 ili f11 ili cak f3 kad upalis netbook. Ukoliko imas na njemu originalni sistem, imas i tu "virtualnu reinstalaciju" sistema koji je proizvodjac ostavio. U svakom slucaju kad budes dizao novi sistem sa fleske videces da li postoji boot particija na kojoj je originalni sistem. Nikako ne zaboravi beckup bitnih podataka koje si imao u njemu. Mozes preko hirensa-mini windows xp-a i fleske da ih sacuvas. Pozdrav
[ Mobtel @ 23.03.2012. 07:20 ] @
Dao si mi ideju kako malo da procackam oko ove particije i resio sam problem vrlo lako jednostavno i brzo..
Naime odmah po startovanju masine pritisine se alt+f10 i krene automatska instalacija sa recovery particije. Sve je bilo gotovo sa po sata i evo komp je spremann za instaliranje novih programa... Puno hvala. Inace jos sam malo istrazivao i pronasao sam da je do ovog mog problema doslo zbog toga sto se kom ugasio zbor prazne baterije i neki driver je jednostavno zakazao. Jos jednom hvala na ideji Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|