[ Gaboon @ 19.03.2012. 09:03 ] @
Pozdrav, treba mi preporuka za kupovinu lapa do nekih 50 000, par hiljada gore dole. Namena, intezivno koriscenje, najvise internet, gledanje filmova, a povremeno se odigra i neki PES, nekad malo rada u cad/cam programima... Dakle, maltene kao desktop riplejsment. Prethodna dva lapa koja sam koristio bila su HP6715b, a zatim HP Pavilion dv7. Ovaj drugi se za moje potrebe pokazao tragicno, ogulio se na 5-6 mesta, plastika se rastimovala, pregrejavao se, graficka crkla pa sam je menjao, flet kabal zezao, i na kraju crkla i maticna pa sam odustao od dalje opravke... Na sve to, nisam imao garanciju pa me je lap kostao kao svetog petra kajgana :) Znaci, ono sto hocu od novog lapa je da ima kompaktno i jako kuciste zahvalno za intezivno koriscenje i nosenje, grafiku od 1gb ili vise (zbog pesa) i pozeljno je hard disk od 500gb+ i usb 3.0. I da, meni su nekako najprivalcniji hp-ovi i toshibe. E sad, voleo bih da cujem vas koji pratite trziste, sta je best buy za navedenu sumu. Hvala unapred :) |