[ vlada-kg @ 19.03.2012. 12:15 ] @
Da li neko moze da mi pomogne u odluci izmedju ova dva modela. I da li je D5000 SMART TV? Odluka je pala na ova dva posto mi se uklapaju u budzet, a imaju Allshare. I ako neko moze da napise koje su glavne razlike izmedju ova dva modela. Negde sam procitao da se paneli razlikuju, i da je prava lutrija koji ce da ti zapadne, da li je to tacno? Hvala unapred na odgovorima
[ vlada-kg @ 19.03.2012. 12:46 ] @
Napravio sam gresku, drugi model je D5500, a ne D5000
[ BlackForce @ 19.03.2012. 20:19 ] @
Cetiri meseca imam D5500 led SMART TV i zasad sam jako zadovoljan.Slika je fantazija.
Kad sam trazio koji tv da kupim,puno foruma sam pregledao. I ja sam cita na vise mesta,da su neke serije sa razlicitim panelima.
A kvalitet panela se razlikuje(navodno).Nazalost nesecam se gde sam procitao koji panel je dobar,akoji nije.
Pozz..
[ zmajtv @ 19.03.2012. 23:48 ] @
Bilo koji TV danas kad kupis ne racunaj da si prebrinuo kao nekad. Nikad vise TV nece trajati kao nekad 20-30 godina. Cim izadje iz garancije, pitanje je da li cemo se nagledati
Sto se mene tice, ja sam razocaran sa slikom kod LED televizora, i nebih rekao da samsung led imaa perfektnu sliku. Muljavo mi to mnogo. A da me pitas sta drugo, ni to ne znam
Svaki izbor je danas lutrija, tako da ne verujem da moze neko ispravno da te savetuje. Vidim da se ni kolege ne upustaju u ovakve teme iako ovde ima i ovlascenih servisera pojedinih brendova ali svi cute. Valjda smo svi navikli da je dobar tv samo onaj koji prebaci 20god, a takvih vise ni pribliznih nema.
Doslo je vreme da su svi modeli postali "koske".
[ vlada-kg @ 20.03.2012. 07:42 ] @
Sta znam, ni sam nisam pametan. Secam se kad sam bio klinac, pa smo kupili tv. To je bilo pre 25 godina, a trajao je sve do prosle godine. Sad bih bio zadovoljan i sa 10 godina :P. Video sam kakvu sliku ima D550, i svidja mi se koliko je dobra. Na D5500 nisam bio u prilici da vidim. Mada naravno to sto sam video bilo je pusteno sa nekog plejera u HD formatu. Znam da ne moze da bude nesto extra slika sa kablovske, ali nema veze. Meni je bitno da ima allshare, posto gledam dosta filmova koje skinem sa neta.