[ Braksi @ 21.03.2012. 01:42 ] @
Smatram da korisnik Odin D. vec duze vreme obesmisljava svaku smislenu raspravu na forumu. Njegov poluironican ton ne dozvoljava da rasprava primi ozbiljan pravac. Pri tom iznosi sasvim nebulozne teorije i na neprihvatljiv nacin ponizava sagovornike.

Ja nisam udba i ne trazim niciji ban, jer on bi uvek mogao ponovo da se registruje. Naprotiv, njega treba javno dezavuisati da se novi korisnici ne bi uopste zamarali sa njim ili da nedajboze neko ozbiljno primi njegovu zjbciju.

U poslednjem tekstu kaze:

Citat:
Da Dalaj Lama u Srbiji dodje na vlast, za najvise mjesec-dva bi se povampirio i poseljacio.


pokusava biti duhovit, a u stvari vredja sve gradjane Srbije.
[ Holkan @ 21.03.2012. 02:59 ] @
Takve izjave o sopstvenoj zemlji su stavrno bezveze.
Ko ne vidi ono lepo u svojoj zemlji,nece to videti ni u jednoj drugoj,
jer sve zemlje imaju i lepe i ruzne strane.

Treba uvek videti najlepse u sebi,ljudima oko sebe i u svojoj zemlji/naselju/gradu/selu...
[ Tyler Durden @ 21.03.2012. 07:53 ] @
Ne slazem se ni sa jednim od vas dvojice.
[ Shadowed @ 21.03.2012. 07:59 ] @
Ne znam sta si ti pokusavao ali ovde bi se po tom tvom principu reklo da si ti na isti nacin uvredio i gradjane Srbije i gradjane Turske:
Citat:
Braksi: Mi smo Srbi strahovito neslozan narod. Dugo zivim u inostranstvu i dosta sam putovao, sretao razne ljude, ali nikada nisam tako nesto video kod drugih naroda. Postoji nesloga po pitanju politike, navijanja i tako, ali taj nivo ostrascenosti kao u Srbalja - to je pravi fenomen. Srbi su strahovito surovi i strogi sami prema sebi.

U nasim neslogama, razum je tako pomucen, a strasti tako uzavrele da se ne misli ne samo o nacionalnom, nego najcesce ni o sopstvenom interesu ! Ja bi to mogao da razumem da smo mi neki silan i surov narod kao Turci, pa da nam je takva priroda. Kod Srba je sasvim obrnuto. Mi smo izuzetno ekstrovertan narod, a opet tako autodestruktivanInace, kada ovu temu pokrene neko ko pise ovakve stvari:
Citat:
Braksi: Problem je sa Odinom.
1. neopisivo lupeta
2. iznosi nebulozne tvrdnje

Citat:
Braksi: ne kvekeci.

Citat:
Braksi: Mmix kad pise je kao neki bik, vezan i spreman za koridu. Onda krene da batrga nogom, pokida uze i potrci. Stane, ne zna kud bi, onda se opet zajuri, skoci na ogradu i slomi nogu. Posle ga probode pikador.

Citat:
Braksi: Monetarna ekonomija je ozbiljna nauka, a to je proizvoljno, liricko vidjenje stvarnosti. Da ne kazem halucinacija.

Citat:
Braksi: imbecilu.


I jos neke koje su ranije obrisane, to predstavlja cist bezobrazluk i tracenje vremena adminima.
[ 3okc @ 21.03.2012. 08:09 ] @
@Braksi
Nije uvreda kada čitavu populaciju uzmeš na zub. To je pre izraz besa i eventualno nezrelosti te govori samo o onome koji bira takav vid izražavanja.

Citat koji si izdvojio je toliko bezvredan osvrtanja da mi jedino pada na pamet da si se kao "budista" osetio lično pogođen.
[ Braksi @ 21.03.2012. 08:25 ] @
@Shadowed

Turci su silan narod, to bih rekao da moze biti i kompliment. Da su surovi mi to znamo iz istorije, ali posto nama Srbima obicno istorija pocinje sa datumom naseg rodjenja onda da kazemo da i u novije vreme Turska krsi ogroman broj prava obicnog coveka. Npr upadaju u okolne zemlje i ubijaju Kurde, a trenutno u zatvorima po podacima The Economist imaju 27 novinara. I to je razlog sto oni ne mogu u EU (a ne zato sto su muslimani i dr).

[ Odin D. @ 21.03.2012. 10:08 ] @
Citat:
Braksi: Smatram da korisnik Odin D. vec duze vreme obesmisljava svaku smislenu raspravu na forumu. Njegov poluironican ton ne dozvoljava da rasprava primi ozbiljan pravac. Pri tom iznosi sasvim nebulozne teorije i na neprihvatljiv nacin ponizava sagovornike.

Ja nisam udba i ne trazim niciji ban, jer on bi uvek mogao ponovo da se registruje. Naprotiv, njega treba javno dezavuisati da se novi korisnici ne bi uopste zamarali sa njim ili da nedajboze neko ozbiljno primi njegovu zjbciju.

U poslednjem tekstu kaze:.......

Smatram da bi bio manji podlac da ne izdvajas stvari iz konteksta i da si linkovao poruku/temu, a ne izdvojio recenicu koja nikakvog smisla nema van konteksta - ni direktnog, ni simbolicnog, ni ikakvog.
No, to je tebi svojstveno, a tvoje ponasanje je, kao sto vidis, vec detektovano.
U poslednje vreme poceo si ucestano da direktno vredjas korisnike, samo zbog toga sto misle drugacije, a vidim sad da si poceo i smicalicama da se bavis, pa povedi malo racuna, jer bi mogao i ja da pocnem da podnosim prituzbe ovdje...
[ Shadowed @ 21.03.2012. 10:23 ] @
A znao sam da je trebalo da zakljucam cim sam prvi put odgovorio. Braksi, tvoja generalizacija je vredjanje naroda bar u onoj meri koliko i Odinova izjava a tvoje ponasanje bar jednako lose.
Predlog je uzet u razmatranje i odbijen.