[ mikanana @ 27.03.2012. 17:14 ] @
MOzete brisati poruku slobodno jer sam uspeo naci proramera ili cu sam izbrisati u toku dana.....

Mesecna zarada(svakog meseca) bi zavisila od broja korisnika koji se pretplate na uslugu.
Ako projekat neuspe u potpunosti zarada bi iznosila oko 100.000 din.
Ako uspe u potpunosti(a to zavisi samo od toga koliko vi dobro odradite svoj deo posla) zarada bi bila 1.000.000 dinara mesecno i tako svaki mesec minus rashodi na neogranicen internet i odrzavanje servera.

Ja finansiram komjuter server(najveci trosak od svega).Vase je samo da odradite sto bolje mozete ono sto mi treba.
Upoznacemo se mozemo se i licno videti nije problem.
Ovde mogu uopsteno samo kratko reci da mi treba neko ko se razume u sve sto ima veze sa serverima i virtualnim a i sa server komjuterom.Sto se tice virtualnih servera i kucnog samo treba da izvucete maximum i da radi bez bagova i sto brze i da moze sto veci broj korisnika da se prikljuci na mrezu i da se moze sto lakse upravljati sa tim svim virtualnim serverima(takodje i da korisnici mogu sto lakse koristiti uslugu).
A sto se tice vizualnog panela koji mi trebate napraviti mora biti sto jednostavniji(praktican) i mnogo dobar na oko(to je mnogo bitno u ovom mom slucaju).Ja nemam firmu niti bilo sta slicno kao sto se i vidi nemam pojma o ovim stvarima(znam okvirno samo) ali ono sto znam je cela ideja kako mora da izgleda kada se sve zavrsi i bude spremno za rad(kao i u medjuvremenu mogu precizno davati osnovne informacije da biste znali sta da napravite).
Kao sto sam rekao cifre su ogromne i nisu mastanje,usluga koju cemo pruzati je trazena.Postoje vec takve usluge i bas zato ovo mora da bude mnogo bolje odradjeno da bi nadjacalo ostale vec postojece(nema ih puno).
Ako ima neko zainteresovan neka me kontaktira na [email protected] .
Ja neplacam vas nego ce posao i projekat kada krene sa radom platiti mnogo vise sam sebe nego sto bi ijedna firma to vama ponudila.Nepropustite priliku.

[Ovu poruku je menjao mikanana dana 28.03.2012. u 13:31 GMT+1]