[ dooksy @ 27.03.2012. 20:41 ] @
Pozdrav svima, imam onkyo cd receiver cr-185II pa me interesuje koji od pilot daljinskih upravljaca mogu da koristim za nju da ima sve ili priblizno sve funkcije posto sam je dobio bez daljinca. Hvala unapred
[ zmajtv @ 27.03.2012. 22:30 ] @
Probaj sa kodom 6 3 4
ako ti led na daljinskom ne zasvetli 2 puta po unosu koda, znaci da je daljinski losa kopija,tj kinez. Koliko ces imati podrsku sa tim daljincem znaces tek kad probas.
Pokusaj u nekom TV servisu da nadjes Made For You, njihovi daljinci pokrivaju najvise uredjaja a cena im je oko 12e. Ako tog risivera ima u njihovom katalogu, zavrsice ti posao kao i original.
[ dooksy @ 28.03.2012. 21:05 ] @
Hvala,ja vec koristim univerzalni sa tom sifrom ali su mi neke opcije kao sto su ekvilajzer i mnogo toga drugo uskraceno njime pa sam mislio da kupim tipski pilot ako mi zavrsava posao samo ne znam koji tj koji pilot ide za njega?
[ zmajtv @ 28.03.2012. 21:37 ] @
Uglavnom svaki univerzalni pokriva samo osnovne funkcije. Ostavio sam ti link od pilota ispod koda. Klikni na broj i odgesce te na njihov sajt. Nisu napravili ni jedan tipski za onkyo. Mozda bi pc univerzalni radio bilje ali mu je cena velika. Cuo sam da je oko 50e.