[ KingLui @ 06.04.2012. 22:55 ] @
Pozdrav celoj ES zajednici,

čast mi je da vam predstavim takmičenje za najbolju Android aplikaciju - Gimme The App™ 2012, i da ovako lično pozovem sve zainteresovane da nam se pridruže u pravljenju kul app-ova.
Takodje, tu sam da odgovorim na potencijalna pitanja, i naravno da prenesem komentare i predloge u direktivu.

Dodatni info i prijave @ http://app.gedzetgodine.com

-----------------------------------------------------------------------------------------------Šta je to Gimme The App™ ?

Gimme the App™ je tradicionalno godišnje takmičenje za najbolju Android aplikaciju koje organizuje vodeći gedžet portal www.gedzetgodine.com™.

Cilj takmičenja je da motiviše uspavanu IT scenu u Srbiji i pruži priliku srpskoj programerskoj sceni da se aktivira u globalnoj
prilici koju appovi pružaju

Prijave za takmičenje počinju 15.marta, a rok za izradu aplikacije je 15. jun 2012. godine. Prijave su otvorene za sve zainteresovane i namenjene su svim dizajnerima, programerima ili kreativnim ljudima koji žele da uđu u svet aplikacija.

Nagradni fond izgleda ovako:

1. MESTO - $1000
2. MESTO - $250
3. MESTO - $100

Nakon završetka takmičenja stručni žiri kompanija Oivivio i Pingvinko Networks će odabrati pobednike. Autori prijavljenih appova će potpisati ugovor sa Oivivio d.o.o. koji će regulisati transfer autorskih prava i promotivnu kampanju vezanu za prodaju aplikacije.

Najbolje aplikacije će biti promovisane od strane firmi Oivivio i Pingvinko Networks, koje će uložiti neophodna sredstva za promociju aplikacije i njeno trajno pozicioniranje na globalnom nivou u okviru Android Marketa, ali i na globalnim portalima za appove.

Poželjno je da glavni jezik aplikacije bude engleski koji će biti favorizovan, ali se za takmičenje mogu prijaviti i aplikacije na srpskom jeziku ako autor smatra da
ta aplikacija može ostvariti uspeh na domaćem tržištu.

Više informacija o samom takmičenju, kao i elektronsku prijavu pogledajte na: http://app.gedzetgodine.com