[ morgenstern @ 11.04.2012. 16:48 ] @
| Interesuje mi da li je ovaj ruter dobar za kucnu upotrebu ? Da li je stabilan ili ima nekih problema ?
Ruter mi ne treba za nista posebno...Treba mi da povezem tri racunara žicno (notebook i dva desktopa) i telefon bežično (i evenutalno tablet jednog dana).
Neki mi uveravaju da je ovaj ruter skrnav, dok mi drugi govore da je odličan za to što meni treba tj. da skuplju ruteri imaju neke stvari koje ja možda nikad neću ni koristiti pa je kupovina skupljeg rutera bacanje para.
Svaki savet mi je dobrodošao...
http://www.winwin.rs/mrezna-op...-tp-link-tl-wr740n-lite-n.html |
[ nkrgovic @ 11.04.2012. 18:43 ] @
I jedni i drugi su u pravu. :) TP-Link je krs, generalno. Ako radi, super, ali pitanje je do kad. Meni je jedan TL-WR1043ND crkao posle 2-3 meseca, kupio sam ga po preporuci. Drugi, zamena, jos uvek radi, ali kad on crkne kupicu nesto bolje.
S'druge strane, za te pare, nema bolje. Ja sam ovaj uzeo sa planom da stavim dd-wrt i dobijem jos opcija, ali znam da necu. Iskreno, zato ne znam sta bi uzeo umesto njega. Definitivno, ako hoces nesto sa tim mogucnostima to kosta osetno vise.
[ Jbyn4e @ 11.04.2012. 19:41 ] @
Ako se dobro secam, nesto ovako:
Bežični Router D-link DIR-600, Wireless 150 Router
sasvim lepo radi sa dd-wrt, a kosta neznatno vise (moze se naci za 2720 din).
[ nkrgovic @ 11.04.2012. 19:50 ] @
Meni su trebali gigabit portovi i hteo sam 2-3 antene. :)
Ako ovaj d-link tera dd-wrt ja bi ga uzeo mnogo pre nego tp-link. Sva d-link oprema koju sam imao je radila godinama, valjda se nisu u medjuvremenu raspali...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.