[ scarrbz @ 11.04.2012. 21:54 ] @
Odma da se izvinem ako na pogresno mesto postavljam temu ali ovaj problem me mnogo muci. Philipsov tv uvezen iz Nemacke (ne znam model - gledao sam nesto pozadi ali nema ime modela-nemam daljinski), stariji model, (znaci nista lcd - plazma). Na sebi ima 3 dugmica jedan za ulazak u menu (na nemackom) i jedino su mi dostupne opcije za (sliku (tip slike ono sports natural itd), zvuk. Druge dve tipke su plus minus (tj menjanje kanala napred nazad - pojacavanje smanjivanje zvuka itd). Znaci nema opcije za pretrazivanje kanala. Uzeo sam ovaj daljinski http://www.eliztech.com/remotes/pilot/pro-tel.php I on ga u startu prepoznaje, isprobao sam sve moguce sifre, problem je sto ja nikako preko daljinskog ne mogu da udjem u menu. NIkako ne mogu da pretrazujem kanale. On mi je random pohvatao kanale sa kablovske (jedan kanal mi se ponavlja na 50 stanica i hvata mi jedno 10-ak stanica u snegu dve-tri ciste). Ako iko ima neki savet sta da probam mnogo bi mi pomoglo posto u mom gradu ne znam nijednog dobrog TV servisera. |