[ mkaras @ 18.04.2012. 08:21 ] @
Postavio sam pitanje u vezi teme o gašenju naloga na ES-u i tema je obrisana sa obrazloženjem: Citat: Ovim putem Vas obavestavamo da je ( Gojko Vujovic ) obrisao Vasu poruku sa elitesecurity.org foruma na adresi: ( http://www.elitesecurity.org/forum/29 ), ( dana 18.04.2012. - 08:57 ). Poruke se najcesce brisu ukoliko odstupaju od tematike datog foruma ili same teme na kojoj se poruka nalazi, ako im je sadrzaj u suprotnosti sa pravilnikom koji mozete videti ispod polja za unos teksta poruke na forumu, ili su na neki drugi nacin nepodobne, a sve u cilju postizanja veceg kvaliteta poruka na forumu. Cesto se poruke brisu jednostavno zbog zastarelosti date teme. Nije nam cilj da ogranicimo slobodu izrazavanja EliteSecurity zajednice, i zato se unapred izvinjavamo ako je Vasa poruka greskom obrisana. Ukoliko ipak zelite da Vam se poruka objavi, probajte da je napisete ponovo (ali u skladu sa pravilnikom) i opet je posaljete. Ovo je sadrzaj originalne poruke: --cut here-- Razvila se zanimljiva diskusija oko gašenja naloga na ES. Sada je tema nestala. Zašto? --cut here-- Dodatni razlog brisanja koji je moderator naveo: zato sto sam obrisao odinu nalog, tj on je trazio da mu obrisem dupli nalog koji je imao a svoj glavni nalog je zadrzao. cesto kada resim problem obrisem temu na PP Hvala na razumevanju. Moderator elitesecurity.org-a, Gojko Vujovic Razumem da je moderator obrisao korisnički nalog za koji je traženo brisanje i da se automatski brišu i svi postovi tog korisnika, ali mi nije jasno zašto je moja tema obrisana i zašto taj isti odgovor nisam dobio kao javni odgovor već samo na mail kao obaveštenje o brisanju poruke. Čemu tolika tajnovitost? Ako se nalog može brisati, što to javno i ne reći? |