Ne znam sta da ti kazem, pogledaj
http://www.streetbeatcustoms.com/Hyundai/Car-Alarm-System/ jer za tvoj auto sigurno ima sta trazis, informativno. Vidim da uz neke modele ide i taj sok senzor
Kupio sam punto iliti zastava 10. Nije bilo daljinskog otvaranja vrata pa sam otisao u ovlasceni servis i ugradili su alaram. E, koje razocarenje, takav se moze kupiti na buvljaku i jedan je od jeftinijih. Montaza katastrofa, samo su ga zalepili negde iznad pedale kvacila pa je jednom palo na nogu supruzi dok je vozila. Nije smela da pomeri nogu dok nije dosla kuci.
Srecom nije dugo radio pa sam otisao u redovan servis koji se bavi autoelektrikom. majstor je rekao da je povezao i prtljaznik. Rekao sam da nije morao da se trudi, a on ladno "pa instalacija vec postoji, samo onaj ko je ugradjivao alaram to nije znao, trebalo je samo spojiti".
Ne znam koliko sam ti pomogao, ali popricaj i sa nekim drugim osim sa onima iz servisa gde si bio. Koliko sam shvatio, novi automobili imaju mnogo toga pripremljeno i ne bi rekao da je ugradnja alarma problem, samo se prikljuce zicice. Ali ako tako kazu onda moras da im verujes. Mislim da je van pameti, ali nisam iznenadjen