[ Metropolitan Game Jam @ 27.04.2012. 15:48 ] @
Univerzitet Metropolitan u Beogradu organizuje

Metropolitan Game Jam

Skup na koji su pozvani programeri, umetnici, muzičari i ostali zaljubljenici u razvoj igara, da naprave nove igre za 48 sati.

25-27. maj 2012. (petak, subota, nedelja)

Metropolitan Game Jam je timski događaj otvoren svima koji su zainteresovani za razvoj igara i savršena je prilika za povezivanje sa kolegama. Game Jam obuhvata dva događaja:
1. Glavni Jam, koji će se održati u prostorijama Univerziteta Metropolitan.
2. Side Jam, koji će se održati preko interneta, za sve one koji ne budu odabrani ili nisu u mogućnosti da prisustvuju glavnom Jam-u.

Glavni Jam
Glavni Jam će se održati u prostorijama Univerziteta Metropolitan. Učestvovaće 6 timova koji će biti nasumice odabrani nakon zatvaranja prijava.
Na početku Game Jama-a biće izvučene dve teme, vezano za koje će timovi praviti igre. Igre treba da budu vezane za obe teme

Side Jam
Oni koji ne budu pozvani ili se ne prijave da učestvuju u glavnom Jam-u, mogu se okupiti privatno i učestvovati u Jam-u putem interneta. Kada se teme izvuku, biće objavljene na sajtu Jam-a i svi prijavljeni učesnici će moći da pošalju svoje radove dok god traje glavni Jam.

Radovi svih učesnika će biti objavljeni na sajtu Jam-a. Timovi zadržavaju sva prava na svoje projekte, a prijavom za učešće dozvoljavaju Univerzitetu Metropolitan da ih distribuira na sajtu Jam-a.

Za više informacija posetite sajt i pratite nas na društvenim mrežama:

Sajt: http://gamejam.metropolitan.ac.rs/
Facebook: https://www.facebook.com/MetropolitanGameJam2012
Twitter: https://twitter.com/#!/MetroGameJam
Email: [email protected]

[Ovu poruku je menjao Metropolitan Game Jam dana 27.04.2012. u 17:43 GMT+1]