[ svemirski_brod @ 05.05.2012. 16:25 ] @
Pozdrav svima, Prvo da kazem koji laptop imam: Acer Aspire 5100 sa AMD Turion 64 (2.0 GHz) procesorom, HDD je sa IDE ATA/ATAPI kontrolerima, a instaliran je OS XP SP2. Nekoliko puta sam pokusavao da instaliram SP3 sa butabilnog CD-a i da skinem nadogradnju sa net-a, ali ne ide. Citao sam na forumu, a i sire o instalaciji SP3, ali nisam skontao neke stvari. Kako se manifestuje problem: 1. Kad pokrenem instalaciju XP-a SP3 sa butabilnog CD-a proces se prekine u onoj vazi kad odbrojava minute do kraja instalacije. Na plavom ekranu izbaci poruku da ne moze nastaviti dalje jer moze napraviti stete na sistemu itd. 2. Skinuo sam sa neta nadogradnju na SP3, instalirao i resetovao komp, ali nista se ne desava. E, sad: 1. Procitao sam da SP3 ne prepoznaje SATA HDD. Da li je moj IDE ATA/ATAPI pravi neki problem? 2. Na sajtu windowsa sam procitao da ne postoji verzija SP3 za 64 bitni sistem vec da je SP2 najnapredini za njega. Moj procesor je 64 bitni. Da li to znaci da sa ovim procesorom ne mogu da ukombinujem SP3 ili sta vec? Hvala unapred. |