[ anonimuss @ 06.05.2012. 19:30 ] @
za pocetak da vas pozdravim dakle ovako poceo sam da se zanimam web dizajnom malo sam citao i sve shvatio al na neki svoj nacin.. treba li to tako ![]() instalirao sam WAMPSERVER JOOMLA 2.5 e sad kako sam ja shvatio mogu da uzmem gotovi template i da ga izmijenim ili mogu da pocnem da ga pravim sa nule u front page ili dreamweaver i onda da ga uvezem u joomla... e sad pitanje sto bi ga uopste uvozio u joomla kad mogu da ga zavrsim u front page ili dreamweaver i da ga zakacim na net.... evo za primjer cu uzeti sajt www.entercg.me radim ga u front page uradim pocetnu stranu... onda u padajucem meniju NASLOVNA linkujem drugu stranicu prodajna mjesta (koju bi od pocetka napravio ) pa onda nacin placanja, nacin isporuke itd sto znaci da bi za kategoriju NASLOVNA napravio 5 posebnih stranica koje linkujem na: prodajna mjesta, nacin placanja, nacin isporuke, servisiranje i mapa sajta... onda dalje idem RACUNARI >>LAP TOP RACUNARI >> TOSHIBA znaci prvo pravim toshiba asus acer dell.... sve to linkujem na LAP TOP RACUNARI a lap top racunari linkujem na RACUNARI... DA LI TO TAKO FUNKCIONISE ILI IMA NEKI DRUGI NACIN toliko za sad imam jos nekih pitanja oko nekih sitnica ali to cu kasnije ![]() pozzz jos jednom |