[ MMaarrCCoo @ 10.05.2012. 12:29 ] @
Pošto nisam uspeo da nađem neku sličnu temu kojoj bih mogao da priključim ovo pitanje,reših da ga izdvojim.Naime,sreo sam se sa zanimljivim problemom nakon instalacije Garmin XT navigacije na ovaj telefon.Instalacija je prošla besprekorno,otključavanje mapa....,ali se nakon iste pojavio problem koji se ogleda u tome što ne postoji tonsko navođenje ni na jednom jeziku.Znači,navigacija radi besprekorno,brzo hvata satelite,precizna je,ali tona ni od korova.Moje pitanje bi bilo sledeće:
Da li postoji mogućnost naknadnog ubacivanja tonova,ili se mora ponovo vršiti kompletna instalacija navigacije,koja je,bar meni,smor do y...?Nastranu što je lakše,već bi oduzelo i,kudikamo manje vremena.Ako ne može odvojeno,onda bi to verovatno značilo da bih morao da tražim neku drugu verziju Garmina.Unapred zahvalan na odgovorima...pozz svima od Marka iz KG.
[ 3way @ 10.05.2012. 12:42 ] @
Trebalo bi da se 'voice' fajlovi nalaze u direktorijumu "Garmin/VOICE". To su *.vpm fajlovi i koliko se secam, instalacija se svodi na kopiranje istih u taj folder. E sad, ako se pogresno secam, onda nista.
[ MMaarrCCoo @ 10.05.2012. 13:05 ] @
Hvala puno na brzom odgovoru,sad sam ga skinuo,pa ću da probam.Izveštaj posle,naravno,sledi.pozz
[ MMaarrCCoo @ 10.05.2012. 21:57 ] @
I sve je,zaista,bilo kao što je 3way kazao.Samo se iskopira .vpm fajl u folder Garmin/Voice i to je to.pozz svima i hvala.