[ Pioneer cdj 200 @ 12.05.2012. 14:55 ] @
Ne znam dali smijem ovakvu temu tu otvarati, da ne bi bilo nekakvih reklama i sličnoga no i principu me zanima nekoliko stvari. Gdje nabavljate dijelove? Koliko cca plaćate za potenciometre kao najskuplji dio pretpojačala? Pravio bi Borin Standard no zezaju me potenciometri. Kod nas u Chipoteci imaju samo plastikanere koje izbjegavam što više mogu. Usto su i skupi (cca 3€ komad kad je stereo/dupli u pitanju). To mi je predstavljalo problem kod izrade standarda dokle nisam naletio na ovo: http://www.ebay.com/itm/20K-Oh...h=item5d325a02e0#ht_1217wt_952 (ovo je samo jedan primjer no imaju sve 3 za boju tona koje trebaju za standard). Jako su jeftini i odmah bi ih naručio no zanima me da li netko ima iskustva s kupovanjem komponenata putem eBaya i da li su ovakvi kvalitetni? U svakom slučaju mi izgledaju bolje od plastikanera. Svi su kod istog proizvođača pa ih mogu odmah i naručiti. Jedino što je rijetko na eBayu a usto i malo skuplje je onaj 10k log za volume no za jedan mogu izdvojit malo više. Ima i trostruki da mogu jedan krak iskoristiti za slati signal u mikroprocesor da mi na displayu ispiše volume. Nadalje, ukoliko je kvaliteta zadovoljavajuća na eBayu uvjeren sam da bi još koju kunu uštedio da naručim i druge dijelove (ili barem čipove i ploču) sa eBaya. |