[ boogi @ 17.05.2012. 15:07 ] @
Digitalni zemaljski risiver STRONG SRT 5203 bio iskuljucen iz 220 na par mjeseci.Kad je ukljucen ponovo radi mu signalna lampica al upalit se ne moze. Baterije na daljincu OK.
Predlozi???

[ gilopile @ 17.05.2012. 15:29 ] @
Mozda da pokusas sa zamenom elkosa, treba da ih ima par kom. Imao sam slican i problem je bio bas do njih.

P.S. Da li ima i power dugmence na samom uredjaju? Proveri i taj daljinac sa nekom kamerom od mob-a da li svetluca LED.
[ boogi @ 17.05.2012. 20:15 ] @
Elkici?

Probam. Malo mi je cudno jer da su elkosi u primaru ne bi imao ni kontrolnu lampu ,a ne mogu da vjerujem da su se za par mjeseci isusili.

A daljinac je vec provjeren tom metodom.Radi - svjetluca.

Power na uredjaju nema.
[ gilopile @ 17.05.2012. 22:56 ] @
Pa ko ih zna, sve je moguce. Nego, imao sam slucaj, svetleo je LED, ali nije mogao da startuje. Elko koji sam menjao nije u naponskom delu, vec je jedan bio blizu memorijskog cipa. U mom slucaju bio je naduvan, pa sam njega prvo promenio i uredjaj je proradio. Ako su svi na izgled ok, ipak ih menjaj redom i probavaj.

Ne znam za taj model, ali vecina se startuje odmah kada se prikljuci na mrezu. Ipak nije iskljuceno da daljinac zeza. MOzda da ga otvoris i proveris kristal.
[ despot77 @ 18.05.2012. 06:58 ] @
I ja sam imao sličan problem, samo lampica svijetli ali se uređaj ne pali, u pitanju je bio SRT 5200, takođe otvorio i kondezator, ako se dobro sjećam, 2200uF naduvan, zamjenio ga i eno resiver i sad radi...
[ dragoslav.b @ 18.05.2012. 19:57 ] @
Evo moje iskustvo sa jednim takvim risiverom....
Nece da se ukljuci ako je na njega prikljucen bilo skart bilo antena.....kad samo njega šteknem u 220V i nakon recimo minut prikljucim antenu i skart onda radi normalno do sledeceg gasenja....elektrolite sam mjenjao i nije do njih, nikad nisam otkrio sta je greska, ostavio sam ga sebi, ne gasim ga nikako i radi bez problema....
Pozz.....