[ euripyd @ 29.02.2004. 20:02 ] @
IMAO sam C (primary), E, F particije (obe logical). Na C je bio XP. Dodao sam jos jednu particiju (cetvrtu G)i na njoj instalirao Xandros 2. Na pocetku svakog dizanja pojavljivao se Xandros sa izborom OS: da li XP ili Xandros. Nakon odredjenog vremena odlucio sam da skinem X i jednostavno sam uz pomoc Acronis Partition experta obrisao linux (xandros) particiju i prosirio na njeno mesto F (dokumete). Restartovao racunar i....: na crnom ekranu pojavi mi se LI. Uvek i samo LI (verovatno treba da nastavi LILO...) i ne moze dalje. Sta da radim, ionako sam mislio da reinstaliram XP, ali nece, uvek kada se restartuje kompjuter (prilikom instalacije) krece sa LI i instalacija ispocetka. Stavim ja Acronis da fino formatiram C ali uvek imaju neke informacije koje su ostale na C, Acronis pokazuje da nije 100% free. Prebacim ja u FAT32 odem u DOS sa startne diskete da vidim sta to postoji, i pokazuje da nista ne postoji (folder ili file)... Ok, boot-am opet sa Acronisom obrisem C, stavim E kao primary. Opet se pojavljuje LI Sta da radim? |