[ inspektor69 @ 15.06.2012. 04:09 ] @
pozz.. komsinica kupila novi lap top"acer aspire 5349 " na kome je bio instalitan" Linux Linpus" . sada problem je u tome sto ne mogu da joj insaliram "win7" a nemogu ni "win.xp".namestio sam u biosu da se sistem podize preko CD/DVD ubacim disk sve lepo krene ali kada dodjem do dela gde je hard disk gde treba da se odabere na koju particiju da se instalira windows, ta operacija je nemoguca, isto tako opciju "format ,extend, new" nisu u funkciji kao i dugme "next" da se poroduzi dalje. samo: delete, load driver, funkioniraju. e sada na monitoru stoji NAME: TOTALSIZE FREE SPACE TYPE Disk0 partition 1 3.7GB 0.0MB Primary Disk0 partirion2 147.2GB 0.0MB System Disk0 partition 3 147.1GB 0.0MB Primary e sad dali OS ne prepoznaje hard imajuci u vidu da je FREE SPACE 0 MB? stvarno ne znam. probao sam u biosu da promenim SATA HDD bilo je podeseno na ANCI, promenio sam na "IDE' ali opt nece, neki prekog ako neko ima neka postavi sto pre pls. konfiguracije je: \ procesor Intel B815 grahicka Intel HD Graphics memory: 2 GB I 320GB HDD |