[ Pidzi92 @ 17.06.2012. 23:30 ] @
| Povezem se, sve radi besprekorno, ali nece da ocita video klipove. Samo zabode na buffering 0%. E sad, gledao sam neki video na yt da ima DMZ, port forwarding itd i to se resi, ali je problem sto ja imam WiFi PCI karticu preko koje uzimam net, a zatim preko te iste kartice i programa virtual router dalje saljem net po kuci. Znaci ja nemam fizicki ruter na kojem bi podesio port forwarding i DMZ. Ako neko zna kako da resim problem, neka javi, Hvala unapred. |
[ Mile-Lile @ 18.06.2012. 12:31 ] @
A, kako ti dolazi net do tog PC-a na kom ti je wi-fi kartica sa kojom šeruješ net na mobilni? Možda nije forwardovanje porta u pitanju, hoće neki Firewall-ovi i Antivirusi da prave problem. Isključi ih na trenutak pa probaj...
[ Pidzi92 @ 18.06.2012. 23:06 ] @
Preko wireless kartice vucem wifi signal, a zatim preko te iste kartice saljem signal dalje po kuci, pod drugim imenom. Zanimljivo je sto na mom telefonu ne radi yt, dok kod ortaka radi perfektno sve. I nije samo yt u pitanju, vec svi slicni video klipovi. Streaming ne radi nikako.
[ sad_ste_face_jel @ 19.06.2012. 00:01 ] @
Znimljivo i kod mene Youtube baguje strasno! Citao sam da je Flash Player u pitanju ali izgleda da je do neta jer mi se desava da puca veza ali nekad ucita samo do odredjene granice i tu je kraj ma koliko da osvezim stranicu.
[ Pidzi92 @ 19.06.2012. 12:55 ] @
Meni se na drugom ruteru, kod komsije sv lepo ucita, ali ovako kod mene nikako nece... A ne kupuje mi se ruter samo zog toga...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.