[ srdjan910 @ 18.06.2012. 21:09 ] @
Pošto sam se uverio da sajt isplaćuje redovno, želeo sam da zaradim koji dolar više...
Pročitao sam da se do veće zarade može doći uz pomoć kupovine Golden naloga ili Ultimate naloga. Želeo bih da mi kažete da li je kupovina naloga malo pre napisanog dobar korak ( Stavio bih novac na visa karticu, na taj način verifikovao alertpay, sadašnji payza, imao bih oko 200$ na tom nalogu i kupio Golden nalog kao i po 300 referala svakih nedelju dana ) . Koliki je prosečan avg po referalu i koliko je to sve isplativo? Naravno, pošto sam novi korisnik neobux-a, ne mogu da vidim koliko košta kupovina Golden kao i Ultimate naloga. I ako mogu još neki detalji da se pojasne, pošto je sad kraj škole valjalo bi uveče malo sesti klikćati i zaraditi neki džeparac.
Hvala. :)
[ alen nikolic @ 25.07.2012. 06:53 ] @
Zaradis 2$ i isplate ti da bi te navuku da kupis Golden i Ultimate nalog. Ti referali nece da klikcu, govorim iz iskustva :-).

Najbolje ti je da sam kupis sajt koji radi slicne stvari za 5$ i pocnes da prikupljas posetioce kojima kasnije mozes mnogo toga da prodas.

Ja sam na besplatnom hostingu postavio skripte ali mi slabo ide prikupljanje posetilaca. Naravno nece to preko noci:-)
Sajt ima gomilu funkcija. Korisnik surfuje i zaradjuje coins-e, kad zaradi moze te coins-e da proda ili da ih ulozi u svoj sajt.
Pored surfovanja tu je i prikupljanje facebook lajkova, youtube pregleda, i postavljanje linkova na raznim social mrezama.

Ako ovako nesto mozes da ozivis, Neobux ti ne treba.


[Ovu poruku je menjao Gojko Vujovic dana 15.08.2012. u 16:35 GMT+1]