[ florijan80 @ 19.06.2012. 01:29 ] @
imam jedan problem...... iyvinjavam se sto upadam ovko sneba pa u rebra ,ali me zanima kad se dobije ta lokci karca dali sa njom moze u eu naprimer u rumuniju trazit posao ili se mora cekati maticni broj pa napraviti redovnu licnu kartu madjarsku pa tek onda ...................
[ Isak666 @ 19.06.2012. 14:20 ] @
Sta je lokci karca?
[ Braksi @ 21.06.2012. 00:08 ] @
Citat:
florijan80: imam jedan problem...... iyvinjavam se sto upadam ovko sneba pa u rebra ,ali me zanima kad se dobije ta lokci karca dali sa njom moze u eu naprimer u rumuniju trazit posao ili se mora cekati maticni broj pa napraviti redovnu licnu kartu madjarsku pa tek onda ...................

..droga vlada svetom...
[ SunnyBoy @ 24.06.2012. 10:53 ] @
Citat:
florijan80: imam jedan problem...... iyvinjavam se sto upadam ovko sneba pa u rebra ,ali me zanima kad se dobije ta lokci karca dali sa njom moze u eu naprimer u rumuniju trazit posao ili se mora cekati maticni broj pa napraviti redovnu licnu kartu madjarsku pa tek onda ...................

Lakcim kartya

Madjarsku licnu kartu , koliko znam, ne mozes da imas dok se ne preselis u Madjarsku.

Dakle, trebalo bi da sacekas pasos. Samo sa lakcim kartya-om, ne verujem da mozes nesto, ali ko zna.
[ florijan80 @ 15.07.2012. 22:06 ] @
eto mene opet ali sad imam drugo pitanje dobio sam drzavljanstvo madjarsko neki dan e sad koliko od prilike treda da cekam maticni broj da bi mogao praviti licnu kartu.
dali ja sa madjarskim pasosem mogu da radim u nemackoj
[ florijan80 @ 15.07.2012. 22:14 ] @
Lakcim kartya