[ solaja @ 02.03.2004. 14:18 ] @
Imam graficku MSI 5200TDR pa se razmisljam o kupovini gore navedene TV kartice, posto dosad nisam posedovao TV karticu zamolio bih da mi posaljete podatke o gore navedenoj kartici ili da mi preporucite neku drugu TV karticu. Hvala!
[ BeastMaster @ 02.03.2004. 14:52 ] @
Iskoristi malo search po forumu, jer je stvarno u poslednje vreme bilo više desetina takvih tema.
Za specifikacije pogledaj na MSI-ovom sajtu.

http://www.msi.com.tw/
[ sttefan @ 02.03.2004. 19:10 ] @

Tu karticu ima moj drug i prezadovoljan je njome.Ja licno ne preferiram TV kartice ali kada sam video kakvu ova sliku daje promenio sam misljenje :).
Pravac u kupovinu !
[ Alter Ego @ 03.03.2004. 02:32 ] @
Kartica kao kartica nije loša ali je po nekim pitanjima problematična. Prvo, kod ugradnje u kućište, jako ju je teško uglaviti gde treba - priključak za TV antenu je tako postavljen da ometa ubacivanje u slot. Druga stvar koja stvara probleme je bagovit softver. Zato odmah treba preuzeti najnovije drajvere i softver (MSIPVS, program za radio je O.K.) sa sajta i njih instalirati. Još jedna napomena ako se odlučiš za ovu karticu: servise WinCinema Manager i WinSheduler koji se pokreću pri startovanju Windowsa ne treba deaktivirati, jer u tom slučaju daljinski neće raditi.

Ako još nisi definitivno odlučio i ako si spreman da izdvojiš malo više para nego što ova kartica košta, pogledaj model Pinnacle PCTV Deluxe.